čtvrtek 18. července 2013

Švestková povidla

- "Fuuuj, proč se dává do povidel maso?!
Fuuj, to jsem nevěděla, že je tam maso. Bléé.
To je hnusný.
To už nikdy nebudu jíst. Tam je napsáno, že to je s uzeným jazykem nebo s plecí.
Doufám, že to nedávaj i do marmelády!
FAKT už to nikdy jíst nebudu.
Zprotivili mi povidla.


A ještě nechápu, JAK se to tam může všechno vejít. Má to 440 g a je v tom 400 g uzeného vepřového jazyka, 400 švestkových povidel, 150 g vypeckovaných sušených švestek...fuuuj a je tam i kukuřice...to je nechutný... jak se můžou dávat do povidel prasečí vnitřnosti?"


S dítětem s Aspergerovým syndromem se člověk nenudí.

5 komentářů:

  1. Teraz , ked to čítám , jsem sám rád , že povidla nejím :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Našemu Petovi zase vadí, když ve šťávě jsou i jiné přísady než je název.
    Třeba v jahodové štávě je přísada jablečná atd.
    To ho hrozně vytáčí.
    Míša

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já AS nemám a dle popisu na obalu je mi to odporný taky. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Aha, už mi to došlo!!! Mám dlouhé vedení ... :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Nojo, logika!
    V tomto případě doslovná.
    Na jaká úskalí dokáže jeden narazit... fakt se nenudíš. A teď, dokáže Eliška povidla ochutnat? Nebo se jí znechutily na věčné časy a nikdy jinak: .-)

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...