středa 2. září 2015

Kočky a krabice


Dvě Jeníčkovy nejoblíbenější "hračky": kočky a krabice....


Krabice od banánů jsem po vybalení věcí chtěla vyhodit, ale když jsem viděla Jeníčka, jak je z nich nadšený, tak jsem mu je nechala.


A tak krabice cestují po zahradě a dělají radost nejen Jeníčkovi, ale i kočkám...






Jak málo stačí k dětské radosti....
Jenda o žádné drahé hračky nestojí. Pár krabic a plácaček na mouchy a je spokojený...
To mi připomíná, že plácačky na mouchy mu slibuju už asi měsíc a ne a ne nějaké nové někde sehnat...


Musím se podívat na internet, kde tu najdu poblíž nějaké domácí potřeby:-)












12 komentářů:

  1. Tak to máme s Jendou něco společného, taky jsem ujetá na krabice! Jeden čas jsem měla i tydle "banánovky" dlouho doma a dost se toho do nich vejde. No, co budu povídat, ke stěhování a nakonec i k výrobě nějakého baráčku, nejen pro kočku, ale i pro nějaká plyšová zvířátka, super :)
    Hezký začátek školního roku vám všem přeji!

    OdpovědětVymazat
  2. Chtěla jsem se zeptat, jestli bych si nemohla třeba psát s Eliškou. Jen tak "pokecat". Je sice starší než já, ale třeba by to šlo, ne?:) Četla jsem jeden článek o ní a říkala jsem si, že by to asi chtělo někoho na pokec a tak:P Mám mail (kirjabooks@gmail.com).

    OdpovědětVymazat
  3. Môj kocúrik tiež miluje krabice a aj keď máme malý byt tak máme doma asi 4 krabice aby bol spokojný :)
    Chcela som Vám popriať aj vaším deťom veľa síl v novej škole a aby sa Vám všetkým darilo a boli ste šťastný :) viem že tá zmena bude náročná, pre každého by bola, no viem že to zvládnete všetci :)
    http://renkaartandlife.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Amelie,
    s napětím čekám na Váš článek o tom, jak se dětem vede v nové škole. Doufám, že zvládáte... Před časem jsem Vám pod nějakým vaším příspěvkem (týkalo se to myslím Elišky a individuálního vzdělávání) nechávala kontakt na p. ředitele Zimčíka ze školy v Březové. Teď jsem si přečetla, že tento sympatický pan ředitel se snaží založit střední školu s distančním studiem (z domova). Koukněte na to - možná by se Vám to mohlo někdy hodit - http://zlin.idnes.cz/brezova-chce-stredni-skolu-s-vyukou-na-dalku-fms-/zlin-zpravy.aspx?c=A150903_2188773_zlin-zpravy_ras
    Jinak moc zdravím a přeji vše dobré
    Monika

    OdpovědětVymazat
  5. Je moc prima, že teď má Jeníček možnost vyběhnout na zahradu, určitě ještě žádné léto si tak neužíval venku na vzdoušku. Je to skromný kluk a určitě mu fantazie nechybí, když mu stačí na hraní tak málo. Plácačku na mouchy jsme měli před několika lety a pamatuji si, že byla umělohmotná a po pár ranách, se nám rozpadla... :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zahradu máme velkou, lidi daleko, takže ideální pro dětské dovádění.

      Vymazat
  6. Děti i kočky milují krabice, někdy naší kočičce po vybalení musím krabici nechat, i když v domě to tedy není žádná hezká dekorace. Ať se daří. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Doma to jako dekorace vypadá divně, ale není nad spokojenost dětí i koček.

      Vymazat
  7. :-) mají aspoň krásný bunkr! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné fotky :) A líbí se mi ta šedá kočička :-) ;)
    Měj se hezky
    Lil.

    OdpovědětVymazat
  9. Je úžasné, když si děcka dovedou vyhrát s maličkostí. Kamarádka mi jednou se smíchem říkala, jak si její malá neteř (bylo jí v té době asi dva roky) skoro hodinu vyhrála s lisem na česnek. Fakt, ten malej kuchyňskej tentononc ji uchvátil tak, že s ním vydržela dobrou hoďku, jestli ne dvě.
    A kočky krabice milují. Aspoň do chvíle, než se jim okoukají... Jeníček je taky spokojenej, udělal si z krabic skvělou ohrádku, vlastně svůj malý soukromý plac a tam se spokojeně vyhříval - jako ty micinky.

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...