čtvrtek 30. listopadu 2017

Odešla z pracoviště

Před chvílí mi volala učitelka z praxe.
Šárka se uráčila po třech dnech mého přemlouvání jít zase do školy.
Od tří dnů potřebuje omluvenku od doktorky, kam samozřejmě odmítá jít. Omluvenku, ač nerada, jsem jí tedy napsala já.
Paní učitelka jí řekla, že má mít omluvenku od lékaře a že je špinavá, rozcuchaná a smrdí. Bodejť, nejmíň měsíc nebo dva mi nedonesla na vyprání bílé prádlo na praxi....což u oboru kuchař-číšník je nutnost.

Šárka se naštvala a utekla ze školy.
Už má asi 170 jakoby omluvených hodin plus 12 neomluvených, po dnešku přibude dalších 5 neomluvených.... dávno by ji vyhodili, kdybych neorodovala.

Sice jsme požádali o ID, ale protože oficiálně pořádné zprávy od lékařů nemá, konečnou diagnózu taky ne, nevidím to nadějně.
Psycholožka má čas. Testy sice dokončila asi před 10 dny, ale termín na pohovor o výsledcích mi dala až na 19.12. a poté má prý měsíc na zaslání zprávy... Psychiatr se tedy nemá čím řídit a zprávu mi také nenapíše. Na poruchy chování ID nedostane.
Někdy mám pocit, že se mi to všechno jenom zdá.

Za 2 hodiny přijde kontrola z OSPODu, zda netýrám své děti, ale že moje dítě už skoro 8 let týrá mě, to nikoho nezajímá.

Odpoledne jdu do ARKY:
http://www.arka-alkohol.cz/
Společnost pomáhající osobám závislým na alkoholu a jiných návykových látkách...ale už po telefonu to moc nadějně nevypadalo, prý jí doporučí návštěvu psychologa, psychiatra, docházení do skupin.... K psychologovi a psychiatrovi dávno chodí a k ničemu to není, léčit se nechce, skupinky ji nezajímají.

Ona přece NEFETUJE, marihuana není droga, marihuana je ROSTLINA a rostliny jsou zdravé....
A kouření a pití? Dělají to všichni....odvětila Šárka....to jen já jsem prý moc vzorná....

1 komentář:

  1. Nekouří a nepijí všichni, není to v pořádku a marihuana je droga, to bude příště u opiátu tvrdit , že se vyrábí z makovic a to je také příroda. Zničí si celý život , nechozením do školy , to chce mít základku ? Marihuanou ? chce být hloupá ? Vím , že jí to nevysvětlíš a , že si dělá co chce , ale snad jednou pochopí, že je nemocná a že tohle nejde a začně na terapii a do skupinek docházet . Moc mě to mrzí .

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...