sobota 6. ledna 2018

Mail od třídní učitelky

Dobrý den, paní ....,
pokoušela jsem se dnes 3 krát telefonicky se s Vámi zkontaktovat ohledně Vaší dcery.
Šárka včera opustila školu bez mého svolení, po vašem rozhovoru, že je jí špatně. Tyto hodiny bude mít neomluvené, celkem 6.
Navíc bylo včera její chování velmi divné. Spala na lavici tak tvrdě, že mě vůbec nevnímala, že jsem už 10 minut ve třídě. Navíc si vypůjčila klíč od učebny, ve které měla bundu, tento klíč nevrátila a způsobila tak velké komplikace, protože žáci se dnes ráno nemohli dostat do třídy.
Chtěla bych Vás poprosit o nějaké řešení, protože situace už je neúnosná. Navíc mám podezření, že bere drogy.
Děkuji za pochopení a přeji hodně zdraví v novém roce.
Pěkný den, J.S.

Rozeberme si mail od učitelky Šárky.
Ve čtvrtek mi učitelka třikrát volala.... už se bojím brát i telefony od učitelky, co se zase dozvím. Nikdy to není nic pozitivního.
Šárka mi ve středu kolem 9.40 volala, že je jí stráášně zle, ať pro ni přijedu, nebo ji vezmu domů, Odmítla jsem. Víc jak měsíc nebyla ve škole, řekla jsem jí, že má zůstat, že to vydrží.... JAK VIDNO z mailu, odešla bůhví kam.
Mně doma 4x tvrdila, že ve škole byla do 14:25 h. 
Neustále LŽE.

Navíc odešla s klíčem. Ve čtvrtek přišla do školy s půlhodinovým zpožděním, že na ni všichni čekají, to má vyloženě na háku.
Přespala bůhvíkde, dvě noci nebyla doma... neozývá se.... a to normálně  visí na mobilu 100 procent času, kdy je vzhůru.
Mám o ni strach.
Bere drogy. To je víc než pravděpodobné.

Mám tu nachystané testy, ale nemám je komu udělat, když nechodí domů.

Za 6 dní jí bude 18....
Příští týden jí zařídím občanku na městském úřadě a jdu k právničce sepsat žádost o omezení svéprávnosti, jinak si napůjčuje peníze....a bude mít dluhy až do smrti...

2 komentáře:

  1. Moc mě to mrzí, myslím na vás a přeji pevné nervy.

    OdpovědětVymazat
  2. To je hrůza, mého bratra jsme museli také zbavit částečně svéprávnosti a hlavně podpisového práva ,aby si nepůjčoval . Ty drogy jsou svinstvo a takhle mladá holka si zničí život. Je mi jí lito a zároven mě to zlobí. Ale zažívám to roky a vím , že důvěra není možná a člověk jen doufá , že se to zlepší

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...