pátek 5. prosince 2014

Puzzle - Moje první zvířátka
















5 komentářů:

  1. Jé, to jsou hezké puzzle. Jsou jenom třídílné, takže nejsou tak složité a jsou na nich moc milé obrázky. Zdá se, že nejvíc dala Jeníčkovi zabrat slepička s kuřátky.
    Dnes chodí Mikuláš s čerty, tak doufám, že to u vás doma zvládnete v klidu...

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den Amy,
    vidím, že to Jendovi jde. Ale je to pro něj jenoduché nebo musí hodně přemýšlet? V jakém věku takovýto úkol začal zvládat?
    Moc děkuji, Lucie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nooo, sám to nezvládá ani dnes. Nechce se mu, dělá u toho blbosti, musím ho nenápadně tlačit, motivovat, ukazovat, napovídat....Ale jsem vděčná, že to jde aspoň takto.

      Vymazat
  3. Aha.....Ano, znám ten pocit vděčnosti a návalu radosti ze zvládnutého....:-)
    Hezký večer, L.

    OdpovědětVymazat
  4. Neviem ale ja mám pocit že ked ste zakladali tento blog tak ste mali práce vyše hlavy aby ste sa psotarali o Jeníka. Bol to ten váš hlavný problém a teraz pri týchto článkoch mám pocit, že popri dvoch dievčat s autistickými problémami a pubertou je pre vás Jeniík akýmsi oddychoma relaxom. Teda nevravím, že je lahké ho donútiť pracovať a rozmýšlať ale mylsím že vám dodáva silu. Aj tak sa pred vami sklanam že to všetko tak dobre zvládate , hlavne sa neprecenujte pretože ste tiež len človek takže ak budete potrebovať nejakú pomoc, viete že mi možete kedykolvek napísať:)

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...