středa 8. dubna 2015

Můj táta by na mě byl pyšný

Většinou se snažím nezveřejňovat nic z mého soukromí a "negativní" zprávy ještě méně, ale někdy srdce přetéká tolik, že už to jinak nejde.

Psychopat to zkoušel přes maily, sms-ky, dopisy, lístky za oknem auta, komentáře na blogu...Když už mi nemá KAM psát, tak aspoň do Zprávy pro příjemce na bankovním účtu napsal: "TVŮJ OTEC BY SE V HROBĚ OBRÁTIL, KDYBY SE DOZVĚDĚL CO PÁCHÁŠ ZA SVINSTVA". 
NE. Můj otec by na mě byl pyšný. Když ne jindy, tak teď určitě. Konečně jsem se osamostatnila, miluju své děti se všemi jejich handicapy, žiju život plný pokory, úcty, lásky a vděčnosti. Snažím se nikomu neubližovat a pomáhat druhým. A na ničem jiném nezáleží. Co si myslí psychopat, který mi dvacet let ubližuje, přece není důležité. Krásné ráno všem...


A na závěr jedna krásná písnička.
https://www.youtube.com/watch?v=ZqK8BXbh7yg

Skloňují se tu slova jako svoboda, pravda, porozumění, moudrost, uvážlivý čin, láska, mír a bezpečí...

Někteří lidé TOHLE nikdy nepochopí a neustále budou kopat okolo sebe, obviňovat druhé a ničit vše, co jim přijde pod ruku....

43 komentářů:

  1. Milá Amélie,
    Vy na sebe můžete být právem hrdá. Již delší dobu ráda čtu blog. Jen výjimečně komentuji, to když cítím, že se Vás musím zastat. Co dodat ke zprávě na bankovním výpisu - ten šílenec se musí léčit a mělo by být trestné, pokud někdo matce svých dětí ubližuje. Jistě sleduje tenhle blog, tak jen jeden vzkaz pro toho omezence - "Nechte děti a jejich mámu v klidu žít a styďte se, máte za co." Jinka přeji hodně sil i radosti z dětí.

    OdpovědětVymazat
  2. Nemohu uvěřit ...čeho jsou lidé schopni .....asi si léčí nějaké mindráky .
    Přeji klidný den .

    OdpovědětVymazat
  3. Vážená pení. Kdykoliv, když mám pocit, že jsem rozežraná, nespokojená a chci víc než potřebuju, jdu k Vám na blog. Zjistit jak se máte, obdivovat Vaši sílu a vůli navzdory všemu a všem milovat, učit a vychovávat děti s takovou láskou a pokorou, až se chce brečet. Myslím, že půjdete rovnou do nebe a nějaký idiot, který se potřebuje pohojit a kopnout, na tom nic nezmění. Děkuji, že mě dokážete vždycky vrátit zpátky na zem a uvědomit si, co je důležité a co ne. A milému pánovi bych pohrozila policií, protože tohle normální není. Přeju Vám všem krásný den. Karolína

    OdpovědětVymazat
  4. Marcí,Tvůj otec by na Tebe byl určitě pyšný...ale i Ty buď pyšná sama na sebe a na své děti....s Jeníčkem jdeš dopředu mílovými kroky,Eliška vypadá také daleko klidnější a vyrovnanější...jste úžasní. Držte se .E.

    OdpovědětVymazat
  5. Amy ,:):):) ,pohladenie:):):)

    OdpovědětVymazat
  6. Nejen Tvuj tatinek by na Tebe byl pysny! Udelali jste obrovsky pokrok, staci se podivat na blog par roku zpatky. To by musel videt snad i slepy.
    Jsi pro me vzorem a mam Te rada.
    Opatruj se a pozdravuj deti.

    Jo, a pokud takova nenavist szira cloveka (toho, koho si myslim?) zevnitr, pak je mi ho lito. To snad ani neni zivot.

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem rád že jsi našla tu sílu a od něho odešla, ale jen mne dost překvapuje, že si ani víc jak po roce od rozvodu nedá pokoj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou to dva roky, Pavle... Mohu jen doufat, že bude líp.

      Vymazat
  8. Takové chování asi nikdy nepochopím....

    OdpovědětVymazat
  9. On se nezmění, jen Vám to bude jedno a to bude jako by tohle neexistovalo. Nebude to mít nad Vámi moc. Jarka

    OdpovědětVymazat
  10. Je neuvěřitelné, jak zlí mohou být někteří lidé :(
    Hodně sil!
    Krásný den, K.

    OdpovědětVymazat
  11. Ano mami, tvůj táta by na tebe byl pyšný. Děkuji ti za všechno :)
    Ale já se za svého neskutečně stydím. Je to nejhorší člověk na planetě Zemi! :'( Nevím, co napsat, nemám sílu. Eliška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Promiň, Eli, že jsem Ti nevybrala lepšího OTCE. Ale třeba to na "druhý pokus" bude OPRAVDU mnohem, mnohem lepší. Třeba Ti NĚKDO dokáže, co to znamená milovat svoji dceru, být jí OPOROU, naslouchat jejím steskům, RESPEKTOVAT ji.... a konečně (u)vidíš, jaké to je, když se MUŽ chová láskyplně k ženě a k dětem...

      Vymazat
    2. Já vím mami, že za to nemůžeš :) A doufám, že už bude brzo lépe :) Moooc se těším :) Eliška

      Vymazat
    3. Při čtení komentářů se mi derou slzy do očí .
      Čtu vás už dlouho a velmi vás obdivuji,za to jak vše zvládáte.
      držte se! A ten padouch ať se chytne za frňák ! je to ubožák,když se takhle chová.
      Petra

      Vymazat
  12. Milá Amélie, držte se. Sleduji pravidelně a ty pokroky, které udělal Jeníček a vůbec to jk zvládáte všechny tři děti je neuvěřitelné. Jste skvělá. A myslím si, že každý, kdo Vaši stránku sleduje aspoň chvíli, tak musí smeknout. Vy jste ten nejposlednější člověk z posledních, za kterého by se měl někdo obracet v hrobě. Myslím si, že Vašeho tatínka tam nahoře teď drží spousta Andělů, aby si neodskočil na zem vysvětlit to tomu lumpovi ručně stručně...to by si totiž zasloužil....Hodně síly přeji a šťastných chvil s dětmi:)

    OdpovědětVymazat
  13. Nejdřív jsem nepochopila, o jakého člověka jde, myslela jsem, že je to nějaký neznámý stalker. I to by bylo zlé, ale takhle je to ještě mnohem horší... Co na to napsat... Snad jen to, že je to zoufalec, který útočí nejpodleji, jak to jen jde, protože mrtvý se nemůže bránit a nikdo neví, co by si asi tak o dané situaci myslel! Ale Amélie, Vy se nemusíte za NIC stydět ani mít nějaké výčitky, zvládáte všechno tak dobře, jak to jen jde. Pokrok je vidět z Vašeho blogu, dala bych Vám 1*! Zuzka

    OdpovědětVymazat
  14. To je nejtrapnejsi zprava, jakou jsem kdy cetla :(.
    Vubec si nedovedu predstavit, jaky clovek by tohle dokazal vypustit z ust :/.

    Br, je mi z toho uzko a to se me to ani netyka. jak se potom citite Vy :((. Snad jednou pochopi, ze nic lepsiho nez Vy ho pri jeho prostem uvazovani nemohlo potkat :(. Dala jste mu tri super deti a starate se o ne s trpelivosti a laskou, jakou jemu zrejme nikdo v detstvi nedal :(. Mel by Vam byt vdecny a ne Vas jeste deptat.

    hodne sily, at to zvladnete prekonat. A nepripoustejte si to... za nervy Vam tenhle clovek nestoji :(((

    OdpovědětVymazat
  15. Je mi to neskutečně moc líto. Už jenom proto, že se naváží do mrtvých. Ten psychopat, který to napsal, doufám, že se do země propadne. Tomu se nedá říkat ani otec, ani člověk. Je to jenom monstrum.
    Váš tatínek je pyšný, sleduje Vás se shora. I my jsme na Vás pyšní, i děti a všichni ostatní. Všechno zvládáte na jedničku a popravdě Vás obdivuji. Ta láska k dětem sálá i přes všechny články :-)
    Minulost někoho pronásleduje celý život a jen tak nepřestane. Jsem sice mladá, ale i já mám své problémy. Ale pokud chceme všechno dobré pro děti, musíme si dopřát i sami sobě všechno dobré. :-)
    Hlavně se nikdy nevzdávejte a nenechte si od takového psychopata kazit den, náladu a především život. Držím Vám palce a přeji všechno dobré Vám i dětem! :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Kdyby Tvůj táta žil, tak tu psychopatickou zrůdu dávno poslal na smetiště dějin.

    U psychopatů totiž, víc než u kohokoliv jiného, platí, že rozumí pouze a výhradně jedinému argumentu, jímž je ona dlouhá hůl a rychlý švih. Jakoukoliv jinou formu negace vnímají jako slabost a důvod k ataku.
    Je nejvyšší čas..

    OdpovědětVymazat
  17. Milá Amelie. Jste neskutečně silná osobnost, obdivuji Vás kdykoliv otevřu vaše stránky. Děláte s Jeníčkem veliké pokroky, vždy si říkám kde na vše berete energii a čas, při běžné péči o tři děti. Skutečně jste úžasná, nenechte si zlobou bývalého partnera pokazit náladu. Vaše děti a jejich láska je ta největší odměna, za snažení a lásku. Moc držím palce, aby bylo dobře po všech stránkách. ivana



    OdpovědětVymazat
  18. Jste stateční a obdivuhodní - Ty, Jeníček, Eliška a určitě i Šárka - o ní moc nevím.. Držím vám moc palce! Opatrujte se.

    OdpovědětVymazat
  19. Milá Amélie, my všichni, co sem chodíme ohřát si srdce, všichni my cizí, kteří tebe a tvé děti znají jen z slov a fotografií, my všichni jsme na tebe pyšní!!

    OdpovědětVymazat
  20. Je extrémně trapnej a ubohej. Děti se ho nebojí bezdůvodně a určitě vědí, proč s ním nic nechtějí mít společného. Některé fotky s otcem mluví za všechno :(. A čistě teoreticky - kdyby tys holky proti němu naváděla a on byl tak skvělej, určitě by si našly způsob, jak s ním být v kontaktu, protože by o to stály. Jsou na to dost velké. Žil s nima dost dlouho na to, aby k němu měly normální vztah a měly ho rády. Je to jenom jeho chyba, když není a nebyl schopnej jako otec fungovat a chová se jako hovado, který se neuvěřitelně přetvařuje :(. Pokud správně chápu, že máš ve svém životě nového muže, tak gratuluju,moc ti to přeju. Snad si zaslouží i on tebe. Že by se vám konečně blýskalo na lepší časy? :).

    OdpovědětVymazat
  21. Amy, nekde jsem cetla citat, ze kdyby maminky mely kridla, tak by to byly andele. Zni to jako strasne klise, ale u Tebe to je pravda. Ctu blog pravidelne a opravdu jsi obdivuhodna zena a mas samozrejme i obdivuhodne deti (maji to mit po kom). A pokud se tvuj tatka toci v hrobe, tak jen radosti (jako obcas Jenicek) a nemuze vynadivat, jak to vsechno zvladas. Mej se krasne. Bara

    OdpovědětVymazat
  22. Milá Amy, chodím sem číst každý příspěvek (co jsem na blog natrefila), ale až dnes jsem měla vyloženě nutnost napsat a reagovat. To je vážně neuvěřitelné :-o. Škoda, že tu vynalézavost ex.nepoužívá jinde, kde by jí někdo ocenil. Vím, že ač by se člověk nad tím neměl ani pozastavit, že na to myslí a otravuje mu to život. Jsi - jste obdivuhodní a moc na Vás myslím, Kája.

    OdpovědětVymazat
  23. Milá Amelko, tvůj tatínek by na tebe jistě byl pyšný. Dáváš spoustě lidí báječný příklad a taky spoustu síly. Jistě znáš to přísloví o mlýnech, které melou pomalu, ale jistě. I na toho stallkera jistě jednou dojde. Koneckonců stallking je u nás už trestný čin, tak ho můžeš ohlásit. Děkuji ti za blog.

    OdpovědětVymazat
  24. To je neuveritelne, ako dokazu niektori ludia ublizovat...obdivujem Tvoju odvahu a drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo :-) Drzte sa...

    OdpovědětVymazat
  25. to je zvláštní zpráva od Vašeho ex-manžela. Co si myslíte, že má na mysli těmi ´svinstvy co pácháte´? Že ho děti nechtějí vídat a on to klade za vinu Vám? Že píšete tento blog? Přeji hezký den a pevné nervy. Eliška K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. CO má na mysli? Nevím. Bohužel (bohudík) takto uvažovat neumím a je mi to cizí. 99 procent věcí, které ten člověk řekne, jsou lež, tudíž to neřeším. Vybájí si své historky a lži, věří jim a krmí jimi ostatní. Navíc bych řekla, že je i paranoidní, takže potřebuje někoho za všechno obviňovat, dělal to léta, proč ne TEĎ..je to jednodušší, než přiznat vlastní chybu.

      Vymazat
  26. Asi uz vim, koho jsem poslal do stredoveku pred par dnima.

    Takze vyhradne pro "pana anonyma" - stejne to nepochopi, ale at si to precte:

    - do mrtvejch se nekope
    - my, co jsme "rock&metal" resime ublizovani/sikanovani nepravem ostatnim ve stylu "hard&heavy." Proto doufam, ze se nikdy nesetkame osobne - na hrubej pytel hruba zaplata.
    _____________________________________

    Amy drz se, ten smejd nestoji ani za to, abych si o nej tipnul spacka.

    Malokdy a malokde se vidi nekdo s takovou (vnitrni) silou, srdcem a odhodlanim, jako ty. Asi je to ohrozenej druh - o tom nahodou neco vim. Tak hodne stesti a nenech se rozhodit od nekoho, kdo nevi, co to znamena laska. Kdyby to zalezelo jen na me, tak tenhle druh lidi uz je davno na Sibiri.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavle, děkuju.
      Všem děkuju za podporu i za komentáře, některé však nešly uveřejnit kvůli Elišce, děkuji za pochopení...

      Vymazat
  27. Ubohost. Naprostá ubohost. Že to vůbec danému jedinci stojí za tu "námahu" psát takové nesmysly do bankovnictví. To bych se chtěla dožít dne, kdy budu mít čas na podobné "kratochvíle."
    Amélko, nebudu tu opakovat, jak jste silná a skvělá a že na těch slovech není nic pravdy. A věřte - jemu se tohle všechno vrátí.

    OdpovědětVymazat
  28. Môže byť niekto až takto úbohý? pevne verím, že kto zlo seje, bude zlo aj žať...držím palce a prajem veľa šťastia . Matu

    OdpovědětVymazat
  29. Milá Amélie, rozhodně se nechci vašeho muže zastávat, chová se neskutečně příšerně... Je z toho ale cítit i hrozné zoufalství... Především se musí cítit hrozně sám se sebou, tohle může psát jen člověk plný nenávisti, zloby a beznaděje... Přeju mu (a hlavně vám), aby mu postupně došlo, že tím, že bude okolí ubližovat sám sobě nepomůže a bude se cítit ještě hůř...

    Pane Luďku, jestli to náhodou čtete, zkuste dát své rodině pokoj, nemá to smysl, tím, že se jim budete snažit ubližovat sobě nepomůžete. Láska je silnější než nenávist, nepodaří se vám je zničit, zničíte dřív sám sebe jestli v tom budete pokračovat. Zkuste si nechat pomoct, třeba od odborníka... Věřím, že i vy si prožíváte svoje peklo, ale jen vy z něj můžete vyjít, věřím tomu, že můžete.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To v závorce je jméno a datum narození mého tatínka... Jméno odesílatele těch 4 korun jsem tu neukazovala...

      Vymazat
    2. Amélie, moc se omlouvám za chybu, zrovna tahle mě opravdu mrzí... :( Klidně to v mém příspěvku opravte, jestli to jde.

      Vymazat
  30. Co to je za debila s prominutim? Ex-manzel? No jo, hold nevydychal, ze se bez nej nehroutite, neprosite o jeho navrat, ale proste jste se posunula nekam dal.
    Jen si myslim, nicmene, ze deti by nemely mit tak vyhraneny nazor na otce - ac je sebezaslouzenejsi. Jednou z toho mozna obvini Vas, ze jste je proti nemu stvala.
    Tudiz - pokud ma moje rada smysl - deti stavte do neutralni polohy, bez ohledu na to, jaky blbec to je.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikoho proti nikomu neštvu, názor si holky udělaly a udělají na cokoliv samy, je jim 15 a skoro 17 let. Já lidi většinou obhajuji a nesoudím.

      Vymazat
  31. Tady je krásný případ psychicky nemocného člověka.
    Jsi dokonalá a úžasná žena Amelie - v mých očích taková jsi. A věřím, že tvůj otec by na tebe byl hrdý - a jsem ráda, že si to myslíš taky. :-)

    Jak už bylo řečeno někde v těch komentářích nade mnou, zní mi to opravdu hrozně zoufale. Asi už chudák neví, jak jinak ti "zpříjemnit" život.

    OdpovědětVymazat
  32. Amálka hlavu hore, máte predsa byť na čo pyšná. Máte tri nádherné deti, ktoré majú skvelú maminku :) Tak úsmev a krásny deň želám ..Anička

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...