pátek 13. června 2014

Procházka k fotbalovému hřišti






Malá motivace k chůzi...






Po čtrnácti měsících se Jeníček odhodlal na procházku jiným směrem než obvykle.


A nakonec se mu tam zalíbilo....






Jen když šli kolem lidé na tenis, tak se zastavil a počkal, až je nebude vidět....


...a pak teprve pokračoval v běhání za míčkem...





Mám tyhle procházky moc ráda. Na chvíli zapomenu na starosti a na to, že existují lidé, kteří mají pořád potřebu nám házet klacky pod nohy...

Kdysi jsem se domnívala, že po roce od rozvodu už bude líp. Chyba lávky...



7 komentářů:

  1. Tak to je fajn, že jste se trošku prošli. Hřiště se asi Jeníkovi zalíbí, protože je pravidelné, nalajnované.

    Na tomhle světě probíhá permanentní boj mezi dobrem a zlem. Ty děláš tolik dobra, že toho zlého štveš a on se snaží ti škodit a zdeptat tě. Ale nemusíš se ho bát. Ani skutečných hmotných lidí se neboj. Jednou je to přestane bavit, když zjistí, že si nepomohli a že tebe stejně nezničí. Tuším, co asi tak máš na mysli. To holt někdy tak bývá. Ty jsi na té dobré, nakonec vždycky vítězné straně. Možná to ještě nebude lehké, ale vyhraješ! Mějte se všichni včetně Betky co možná nejlíp!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj milá Amelie ...
    píšu, protože jsem právě dočetla článek, při kterém jsem celou dobu myslela nejen na "naše" děti s autismem, které máme ve škole, ale i na Tvého Jeníčka. Věřím, že jsi článků o autismu četla hromady, možná i tento ... ale stejně mi to nedá a pro případ, že se k Tobě ještě nedostal, posílám odkaz:
    http://respekt.ihned.cz/c1-61612820-deti-uplnku

    Je dle mého názoru moc hezky napsaný, je v něm mnoho zajímavých myšlenek. Plně souhlasím například s tím, že společnost si pod pojmem "dítě s autismem" představí jen fascinujícího Rain Mana, přitom realita je naprosto jiná, že ano .... ale to je všechno na dlouhé povídání ... snad by pomohlo, kdyby se tento článek dostal ke každému nebo alespoň k těm, kteří odsuzují, aniž by cokoliv věděli ...

    Přeji mnoho sil, radosti a energie!
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  3. Aký je šťastnučký, až ja som šťastnááá:)))))))))))))))))
    Inak vidím, že tie botasky nové nosí a aj tie okuliare, jednoducho náš šikovný Jeníček:)

    OdpovědětVymazat
  4. Amélko, bude líp, pevně tomu věřím! Jeníček je neuvěřitelně šikovný. Žasnu, jak pod tvým vedením dělám pokroky každým dnem. Jste skvělá dvojka. A na hlupáky kolem sebe hoď bobek :-)!

    OdpovědětVymazat
  5. Má rád bompari? :-)
    Jednou bude líp :-) I když se tě snaží spousta lidí zničit, já si myslím, že tvé rozhodnutí bylo správné. Neznám úplně všechna tvá rozhodnutí, přesto si myslím, žes rozhodla správně ;-))
    Mimochodem, moc pěkné fotky, usuzuji že to byla moc hezká procházka ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásne fotíš, pačia sa mi tvoje fotky. Prechádzka bola určite super, Janik vyzerá šťastne pod tvojou úžasnou opaterou, môžem len dodať obdivujem Ťa. Ľudia vedia niekedy poriadne ublížiť :-( ale ty si veľmi silná, držím palce. Prajem Vám príjemny nový týždeň. Ahooooj.

    OdpovědětVymazat
  7. Tí, ktorí chcú ublížiť, si tú príležitosť vždy nájdu. A už je to len o sile charakteru ako sa k tomu postavíš a ako to zoberieš. Nie je to príjemné, ja sama to viem a poznám. Ale ty si silná žena a máš skvelé deti... :) Som rada, že ste si s Jeníčkom prechádzku užili a prevetrali si trochu hlavu.... :)

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...