úterý 23. června 2015

Farma Blaník 2
















Sourozenecká láska...






11 komentářů:

  1. Na té farmě je to skvělé, našla jsem si to místo, podle tvých údajů v komentáři předešlého článku, na netu a prohlédla si několik webových stránek. Museli jsme být někde poblíž, když jsme byli na výletě na Blaníku. Eliška s Jeníčkem si "atrakce" na farmě náležitě užívali!

    OdpovědětVymazat
  2. Téda... všechno super - klouzačka je úplně nej. - ta by se líbila našim dětem. Ale ze všeho nejhezčí je jak se mají rádi. Naše děti mají mezi sebou velký věkový rozdíl a často se řežou jako koně , žalují a piští, ale pak přijde okamžik, kdy se objímají, pusinkují a nedají na sebe dopustit a to mi pak úplně žene slzy do očí.Mějte se krásně a užívejte si hodně takových krásných chvil. Romana - Riky

    OdpovědětVymazat
  3. krásné fotky. zdá se, že jste si to užili :) Petra T

    OdpovědětVymazat
  4. Tam jsme byli vloni, moc se nám tam líbilo.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotografie. Elišce ta sukně moc sluší. :) Je moc hezké a dobré, že již zvládáte spoelčné výelty a můžete si tak užít pár krásných chvilek radosti. :)

    OdpovědětVymazat
  6. To je nádherná pohodička, to jsem moc ráda. Věřím, že brzy to bude ještě lepší a moc vám to všem přeji. Jasně jsem si prošla vše zmeškané, ale ty dva díly farmy - super!

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...