pátek 30. května 2014

OSKOLA - Skládačky se slovy














7 komentářů:

  1. Šikovné skládanky :))) Dům, myš, sýr a lev, nakonec i koník hotov :))) Jeníček je přeborník :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jste někdy viděla dítě v sedmi letech?Normální dítě myslím?Jeník je tak možná na úrovni tříletého,takže do přeborníka má míle daleko.
      Proč si pořád mažete navzájem med kolem úst?Ten kluk neumí nic,co umí jeho vrstevníci a lepší to nikdy nebude bohužel.Všechny tři děti od paní jsou tak nějak mimo,ona jela na kvantitu a kvalita nikde.No smůla,ale proč 3x.Mohlo jí stačit jedno dítě.

      Vymazat
    2. Ale ale, ubohý anonyme. Nikdo si nemaže med kolem úst, já vím, JAK na tom Jeníček je...no a?
      Jenda je přece "normální" dítě:-) KDOPAK určuje, kdo je kvalitní člověk a kdo ne? :-)

      Vymazat
  2. Asi to není tak snadné, jak by se mohlo na první pohled zdát a někdy ten třetí díleček jaksi přebývá. ;-) Opět prima pomůcka, pro procvičování předškoláka. Mějte všichni u vás doma, pěknou a klidnou sobotu!

    OdpovědětVymazat
  3. Mně Jenda příjde neskutečně šikovnej!

    http://yoshikuni-pise.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Dobry den Amelie, nedavno ste navstivili moj blog a ja som Vam chcela napisat email ale nenasla som ho tu tak pisem takto do komentarov. Presla som si vasim blogom a chcela by som Vam vyjadrit moj obdiv nad tym aka ste statocna. Ste velkou inspiraciou nie len pre mamicky, ktore maju rovnaky osud ale aj pre vsetky ostatne. Dodavate druhym silu a chut ist dalej v kazdej situacii!! Videla som, ze pouzivate aj ipad aplikacie. Mala som k stiahnutiu pri jednom prispevku, ktory ste okomentovali, Mr Fox and shapes od mojich kamaratov Mr Fox and friends. Neviem ci ste stihli si to stiahnut ak nie prosim napiste mi poslala by som vam novy(katarinatubio@gmail.com). Ak teda zvazite, ze je to pre Jenicka vhodne,samozrejme. Majte sa krasne a prajem vela vela sily!!!!!Dakujem,ze ste sa u mna zastavili a mala som tymto sposobom moznost Vas spoznat!!

    OdpovědětVymazat
  5. Anonyme, zmije by ti mohla závidět....navíc jsi nevzdělaný/á, protože je vidět, že o autizmu nevíš nic. Navíc máš odvahu psát o "kvalitě, když tobě
    samému/é chybí. Snaž se na sobě pracovat, protože jedovaté, hloupé, ubližující a agresivní lidi nemá nikdo rád. Nestačím se divit, koho to země nosí, - no tfuj!
    Bára

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...