pátek 29. července 2016

V Tescu 2


Kde jsou ty doby, kdy jsem Jeníčka "díky" kartičkám, dennímu režimu a cestovnímu proužku učila (NUTILA na radu Rané péče) chodit do obchodu...








TEHDY jsem měla pocit, že MUSÍ chodit do obchodu....







...a teď mám občas chuť ho prosit, aby zůstal doma a do obchodu s námi nechtěl...



3 komentáře:

  1. Jeníčkovo chování není úplně standardní. Jak zvládáš reakce lidí? Můj mladší ADHD hyperhopík má občas stejné nápady, hlavně když je hodně unavená. A já pak ty kecy typu "pár na zadek by neuškodilo", "nevychovaný dítě", "neschopná matka" špatně zvládám. Občas mám nutkání zvrátit hlavu dozadu a výt, občas mi cukají ruce touhou dotyčnému kecalovi jednu vrazit. Ale zatím jsem se udržela. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekla bych, že občas i vyju, ale doma, v soukromí:-) Reakce lidí už dávno neřeším. Většinou nic nevysvětluju, pokud už musím, pak v klidu oznámím, že je autista a že za to nemůže. Jenda to snáší hůř než já, tak musí vidět, že ho bráním.

      Vymazat
  2. Príde čas, že bude chcieť ostať už doma a zavedieš si to tak, že ho budeš môcť bezpečne nechať pri nejakom stereotype doma a ty si odskočíš, Milo to mal až po 15, 18 rokoch....ale keď bol malý dobre spával poobede, ešte tak do druhej triedy ...keď som potrebovala ísť pre Dorku do lidušky a on ešte spal, naučila som ho, že keď sa zobudí má ísť k počítaču...
    Jednoznačne za to nemôžu a raz si budú vedieť vybrať na čo majú a na čo nie,kam pôjdu a kam nie... budeš môcť potom vybavovať sama:-)
    Maj sa pekne milá Ami, a ten tvoj nový stav je super!
    Nesmieš byť sama, ste rodina:-)

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...