pondělí 16. července 2012

Mým anonymům

Malý vzkaz anonymům, kteří mi nechtějí dát pokoj.

Můj blog je irituje, přesto se na něj neustále vracejí.
Rozčiluje je chování mého syna, moje výchova, já sama, zkrátka "všechno"...



(obrázek jsem kdysi našla někde na internetu)

Přeji vám krásný den.

56 komentářů:

  1. Na anonymy se vyprdni;) Je víc lidí, kteří Tě obdivují, jak to skvěle zvládáš a taky s tebou soucítí a ví (nebo se aspoň snaží vědět), co to všechno obnáší.
    Amélko drž se! :)

    OdpovědětVymazat
  2. milá Amelie na nějaké ty hloupé anonymy se vykašli a nenechej se odradit myslím že pro normálního člověka jsou tvoje stránky ukázkou reality o které mnozí nemají ani tucha,máš můj obdiv a držím pěsti době i Jeníčkovi

    OdpovědětVymazat
  3. Vždy se tací najdou.
    Nekaž si náladu lidmi, kteří za to nestojí.
    Tvůj blog mám moc ráda, naučil mě spoustu věci :)

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně tak! Babča a Honzina to napsaly tak, jak to cítím já.

    OdpovědětVymazat
  5. Amélko, drž se - máš podporu mnohých z nás, kteří tvé stránky navštěvují. Slova anonymů se asi stále vracejí v mysli, ale ty jsi silná osobnost, jak nám ostatně denně dokazuješ a věřím, že se s nimi vypořádáš po svém. A vzkaz jsi jim poslala bezvadný ... Věra

    OdpovědětVymazat
  6. Moc dobře jsi to napsala!!! Být svá irituje, víc, než být ovcí ve stádě:-D

    OdpovědětVymazat
  7. Amélie, však jsi si určitě přečetla i u mě na blogu moje povídání anonymům?!
    Nedají pokoj a nedají - prostě to je jejich koníček chodit na naše blogy, které se jim nelíbí. Inu jak jsem napsala, ať nám prd.l políbí - no né?-:))

    OdpovědětVymazat
  8. Marci, opravdu se na ty anonymy vyprdni, kdyby si stáli za svým, tak se aspoň podepíší, ne? Určitě chtějí jen prudit! Ty jsi moc hodná, šikovná a vzorná máma a za tím si všichni stojíme! Tak se toho drž! Hodně štěstí Tobě i dětem!

    OdpovědětVymazat
  9. Amelie, anonymové jsou politovánihodní frustrovaní hlupáci, kteří si nezaslouží vůbec se s nima zabývat. Tvůj blog je konkrétně promne inspirativní a dodává mi sílu, jelikož můj sedmiletý syn je téměř stejný jako Jeníček a moc dobře vím o čem píšeš.
    Držím ve všem palečky a přeji krásný den . Pája a Lukášek

    OdpovědětVymazat
  10. Vždycky a všude se najde nějaký "rejpal". Bývá těžké se nad to povznést a nic si z toho nedělat. Taky to moc neumím. Ten červík pochybností potom hlodá, jestli druhá strana nemá aspoň trochu pravdu. Ale nemá !!!!
    Nikdy bych si nedovolila Vás soudit, nikdy jsem nevychovávala autistické dítě.
    Přesto Vám můžu jen poděkovat za Váš blog, Vaše nápady.... některé využívám při práci s mými dětmi, některé nutí k zamyšlení.
    Věřte, že takových, kteří Vám fandí a drží palce je víc!! Lenka

    OdpovědětVymazat
  11. Lidi jsou tak zlí, že závidí ne jen nos mezi očima, ale i postižené dítě, sociální dávky a nevím co všechno. Lehko se řekne "nečíst", ale takový nenávistný dopis dokáže člověka dorazit. Milá Amélie, zbývá jen věřit, že těch, kteří si váží Vaší práce a drží Vám palce je mnohem mnohem víc. Držte se!!!!
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  12. Jo anonymové...nejedná se jen o tvůj blog, i když tady je to o poznání bolestnější než u nějakých "banalit" jinde-tím samozřejmě nechci zlehčovat jiné blogy, ale myslím, že mi rozumíš, jak to myslím, se s nimi (anonymy) setkávám často a vždycky marně přemýšlím, jaké potěšení z toho mají...Nemám nic proti zdravé kritice, která může člověka mnohdy posunout o kousek dál, ale pod takovou kritiku se může každý s klidným svědomím podepsat (a taky se většinou podepíše). Ale proč někdo, kdo se neumí ani podepsat kritizuje všechno a všechny, když o tom nemá ani páru a vědomě zraňuje lidi, které ani nezná, tomu asi nikdy neporozumím...Jakou zvrácenou radost z toho asi mají???? Takže - anonym nestojí ani za přečtení a věř, že lidí, kteří ti fandí je mnohem a mnohem víc :)

    OdpovědětVymazat
  13. Milá Amelie,ty víš jak si Tě vážime za Tvou nekonečnou trpělivost ,lásku a oběť...málo kdo by vydržel nemít dovču ,nejít nakoupit když potřebuji,pustit telku ,poslechnout si zprávy v klidu u kafíčka,navařit oběd vyžehlit,vyprat......................ubožáci jsou anonymové!!!!S láskou a obdivem Daja-Duha

    OdpovědětVymazat
  14. Jsou to lidé, kteří nemají soudnost a cit. Jsou se svým citovým prahem trochu někde mimo. Já osobně se s nimi taky někdy setkávám. Jsou to sprostí lidé, ještě k tomu, když si něco takového dovolí na Vás a Jeníčka. Netuší, jak je to těžké. Chápu Vás, je těžké se jen tak na ně vybodnout, jelikož to člověka mrzí.
    Vaš blog nám ukazuje, jak může být člověk silný a jak bojuje za své dítě a to je hlavní, nedejte se, držím Vám palce..

    OdpovědětVymazat
  15. Jsou to lidé chudí duchem, normální člověk urážlivé anonymy nepíše.
    Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  16. Milá Amélie, bohužel s tím nic nenaděláš. Na světě je totiž hodně duchovně zaostalých primitivů, kteří budou z nějakého svého pocitu méněcennosti či ( bůhví vlastně proč to dělají ) rýpat a otravovat a neustále se vracet na místa, kde budou jen urážet a kopat okolo sebe. Jsou to lidé, kteří zoufale potřebují mnoho lásky, protože se jim nedostává. Nikdy nezažili Tvou bolest a Tvá trápení a nikdy ani nebudou moct pochopit Tvou obětavost a lásku, s kterou pečuješ o svého synka, dokud je to nenaučí stejná bolest a stejné trápení, které se Tebe dostává ve vrchovaté míře. Nikomu nepřináleží někoho soudit, protože nezná a neví nic o druhém člověku po fyzické, duševní a duchovní stránce. Ale i oni to snad jednou pochopí. Hodně štěstí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Malé srdce, děkuji za komentář. Už jsem Tě dlouho neviděla. Děkuji za milá slůvka.

      Vymazat
  17. Amelie-myslis, ze anonym tohle pochopi?????!!!!! Nepochopi-jsou to tupci!!!!!!§ Misa

    OdpovědětVymazat
  18. Marcelko, kdysi mi můj kmotr říkal, že jednání zlých lidí se pozná podle toho, že je nepochopitelné. I já jsem se setkal s lidmi, kteří mi záviděli invalidní důchod, kteří nám vyčítají, že máme počítače od státu (není to v našem případě pravda) a že oni chudáci to nemají, přičemž ovšem platí daně, abychom to mohli mít my. Nic si nedělej z hlupáků, lidí zahořklých a závistivých!!! Můžeš je tak maximálně politovat, protože jsou předem odsouzení a ztracení. Závist, zahořkost a patologický negativizmus jsou mnohem horší choroby, než Asperger a autizmus. Vydrž zlatíčko!!! S blbcem nemůžeš vyhrát, tak je nech psát, nenech se tím zasáhnout a dívej se na to, kolik lidí tě tady má rádo, rádi se sem vracíme a přejeme ti všechno dobré!

    OdpovědětVymazat
  19. no neni to z moji hlavy, ale je to vystizne: tihle anonymove jsou jako zumpa - cim vic se v ni budes hrabat, tim vic bude smrdet. Oni mozna maji oci v poradu, ale nevidi, usi snad maji taky v poradku, ale neslysi. Nejake iq a pouzitelny mozek, kdyz se jakztakz naucili psat, maji taky, ale ani presto nevnimaji a neciti...jsou vezni svych predsudku, hlouposti a nenavisti...pak otazka na odpoved, jestli je na tom hur postizeny clovek, ktery za sve postizeni nemuze, nebo tihle dusevni bidaci, neni treba ani odpovidat...
    krome toho, podle me ty anonymy pise jeden nebo dva zakomplexovani ubozaci a emocni idioti, mozna pubertaci, kteri jeste nevi,o cem mluvi a nudi se. Misa J.

    OdpovědětVymazat
  20. Pravda. A všechno ostatní bylo řečeno v komentářích přede mnou. Drž se!! Tina

    OdpovědětVymazat
  21. Napsala jsem ti komentář a nevím proč zde není?
    Marci anonymové chodí i ke mně na blog - určitě jsi to četla. Nevšímej si jich, je nás tu moc, kteří ti držíme palce a máme tě rádi, jsi neskutečně statečná a hodná nejen máma, ale i manželka a zasloužíš si jen chválu a obdiv!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivet, Ivet, komentář tu je...stačí troška trpělivosti. ...nesedím u notebooku celý den. :-P
      Děkuji za duši hladící komentář.

      Vymazat
  22. Není na světě člověk ten, který zavděčil by se lidem všem. A je to velká pravda. Já tě moc obdivuji, co všechno zvládneš a jak se snažíš poradit si v každé situaci. Myslím si, že tvé stránky jsou pro mnohé lidi dost velkou pomocí a radou. Bohužel je moc lidí, kteří trpí autismem. Moc tě obdivuji a věz, že anomymy píší nešťastní a zlí lidé. Moc ti držím pěsti a hezký den Rija

    OdpovědětVymazat
  23. Amelie, máš můj obrovský obdiv. Poprvé jsem se rozhodla napsat ti na blog komentík. Tvůj blog mě pŕitahuje a musím se k tobě pořád vracet. Ti, co píšou urážlivé komentáře, jsou jenom ubožáci.

    OdpovědětVymazat
  24. Jsou to zbabělci, když Se skrývají za anonymem a nejdou se svou kůží na trh.

    OdpovědětVymazat
  25. Tomu se věří opravdu jen těžko - že někoho irituje cizí neštěstí. Co na to říct...

    OdpovědětVymazat
  26. Nejúčinnější obrana proti anonymům a jejich pomluvám je, NEREAGOVAT na ně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...vím, Mirku, vím to. ALE stejně to "musím" přečíst..nevím dopředu, co tam bude...a někdy Tě to chtíc nechtíc bolí.

      Vymazat
  27. Zablokovala bych každému takovému anonymu přístup a ještě bych ho nahlásila jako spam, ale nevím jestli to na blogspotu jde. Jinak je jediná obrana, naprostá ignorace, už to musí takového anonyma čílit, že ho nezveřejníš a tudíž nemá široké publikum.
    Na tvém blogu je vždycky milo, je znát, že ho píše milý a hodný člověk, nenech se rozhodit a znechutit. ;-)

    OdpovědětVymazat
  28. Že to někoho baví, psát anonymy... to fakt nemají nic lepšího na práci? Neřeš je, nereaguj, pokud to nepomůže, tak ban, kdysi jsem to taky na svém blogu řešila, ale ten můj anonym teda naštěstí odtáhl tam, odkud přišel.

    OdpovědětVymazat
  29. Amélko,ty toho máš málo,že se do tebe "musí furt někdo strefovat"?Ach jo :-((((. Anonymové jděte...víte kam.Nechte milující,laskavou,trpělivou maminku na pokoji.
    Milá,pokud to jde házej jejich emaily do spamů.Prosím drže se!

    OdpovědětVymazat
  30. srazka s blbem vzdycky boli a koncentrace blbcu -zvlast tech anonymnich na netu- je nekdy nebezpecne vysoka, nicmene si muzes pomyslet neco o urcite casti tela a v duchu je vsi silou nakopnout, aby tam skoncili aspon v tvych myslenkach (trochu to funguje) :-). nekdo, kdo nema uzitecnejsi praci nez ublizovat nekomu koho nezna, nestoji ani za precteni ani za slzy a trapeni...Misa J.

    OdpovědětVymazat
  31. Anonymové jsou a budou vždycky. Musím říct, že jsem někde někdy nechala pár anonymních komentářů, a to z důvodu nesouhlasu z většinou toho,co bylo napsáno.
    V dnešní době je hodně těžké prokázat, že i když se v něčem neshoduješ s většinou, nemáš v úmyslu dělat dusno nebo znepříjemňovat ostatním jejich sdílení.
    Je to o potřebě vyjádřit se, což v dnešní době bohužel na internetu NEFUNGUJE tak, jak má...
    Nicméně - takové jednorázové "bubu" je nesrovnatelné s některýma anonymama, které se vyskytují a dělají hnusy jinde.
    Neměla by ses nechat nijak rozhazovat komentářema těch, co vůbec neví, a jen melou.
    Důležité je taky uvědomit si, že jen určité anonymní reakce nám doopravdy vadí. Většinou jsou to ty, které se (byť mimoděk) dotknou něčeho opravdu hodně citlivého, s čímž se částečně dokážeš ztotožnit, i když víš, že to tak nechceš.
    Vykašli se na ty anonymy, to je nekonečný koloběh, protože lidská hloupost je taky nikdynekončící.
    Fall

    OdpovědětVymazat
  32. ono v chorvatsku není zas tak krásně, takže o moc nepřicházíte :)čestlice jsou fajn, ale zas tak víc extra jako normální aquapark nejsou. na anonymy se vykašlete, pokaždé bude mít někdo nějaký problém. (a omlouvám se za pozdní odpověd', komentáře jsem viděla až dneska...)

    OdpovědětVymazat
  33. Milá Amélko, škoda každého rozčilení nesprávným směrem ... nevím, o co přesně jde, ale vždyť je to tak prosté - pokud někoho tvůj blog dráždí, znervozňuje nebo jinak negativně působí, ať sem nechodí! Mě tvoje příspěvky hodně poučily a obohatily, měla jsem o autismu zkreslené informace. Měj se krásně a nezlob se, za to anonym nestojí! Hodně radosti, HanaL.

    OdpovědětVymazat
  34. Ačkoliv do diskuse nepřispívám často, dnes to udělám. Přidávám se do řady těch, kteří jsou zde denně, s napětím sledují tvou práci, obdivují tvou vynalézavost, trpělivost a nechávají se jimi inspirovat, učí se od tebe, jak projevit lásku bez podmínek, jak odlišit podstatné od nepodstatného, radují se z každého Jeníkova pokroku a více přemýšlejí o životě. Máš můj obdiv, drž se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Daname, krásně napsané...co na to říci? Snad JEN "děkuji".

      Vymazat
  35. Dobrý den, paní Marcelko. Poprvé se osměluji napsat Vám komentář....
    Mám již delší dobu pocit z toho co pozoruji kolem sebe, že rodiče sice ženou své děti do nejrůznějších kroužků, ale nedělají to v první řadě pro své děti, ale pro to, aby se mohli svými dětmi chlubit. Ale aby dítěti pomohli, aby obětovali svůj téměř veškerý volný čas dítěti, které to potřebuje to není zase tak běžná praxe...
    Já mám dva kluky(12 a 6 let). Můj starší syn (dnes již 12. letý) měl velké problémy s vyjadřováním. Ve třech letech ještě nedovedl říct jediné slovo správně. Místo máma řekl maa, místo auta aaa). Jinak to byl velmi chytrý a vnímavý kluk. Vymýšlela jsem všechno možné i nemožné jak mu pomoci. Neustále jsem povídala, četla, se synem cvičila "jazýček", až se nakonec povedlo.Stálo mě to spoustu práce a úsilí (i slziček), ale dnes je syn bez nejmenších potíží a ve škole patří k dobrým a snaživým žákům.A proč Vám to píšu? Protože dnes od známích a kamarádů slýchávám jízlivosti a snad i závist na to jak se synům daří, ale tu práci s nimi a to, že jsem opustila zajímavou práci a věnuji se dětem to už nevydí.... Omlouvám se za to jak jsem se rozepsala. Chtěla jsem tím jen říct, svou energii a lásku věnujte svým dětem a na ananymi se vybodněte! Přeji mnoho sil a úspěchů...
    Hezký den. Míla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mílo, děkuji za odvahu napsat poprvé komentář, moc si toho vážím. Máte to těžké...a možná se zde opět ukazuje, že "utrpení prohlubuje duši", neboť i ta vaše září na dálku.
      Neomlouvejte se. Každý milý komentář je vítán.

      Vymazat
  36. Ten obrázok je prekrásny... bude ti vadiť, ak si ho skopírujem?
    S pozdravom Majka :D

    OdpovědětVymazat
  37. na anonymní pisatele se vykašli.
    Ale Marci, vždycky se najdou lidé, kterí nám matkám autistů budou radit, že do ruky bič a malý dvůr. Někteří lidé autismus prostě nepochopí.
    A co autista to jiný člověk, oni nejsou stejní.
    Neříkám, že je člověk nemá vychovávat. Snažit se je zapojit do našeho světa. Ale lámat ne.
    Míša

    OdpovědětVymazat
  38. Amali je mi líto, že se někdo obtěžuje s takovou špínou, ale seznam přede mnou mluví za vše :))!

    OdpovědětVymazat
  39. Vůbec bych se tím nezabývala, úplně to vypusť. Vím, že je to těžké, ale ubližuješ jen sama sobě a o to těm anonymům jde.

    OdpovědětVymazat
  40. Dobrý večer, nenechte se prosím odradit těmi několika lidmi, kteří chtějí být zajímaví a myslí si, že snědli všechnu moudrost světa. Většina návštěvníků Vašich stránek se Vám obdivuje za to, jak vše zvládáte. Nebýt náhody, které mne přivedla na Váš net, nevěděla bych o problémem s postiženým dítětem vůbec nic....nebo to málo, co bývá v televizi. Honzík je fotogenický kluk a ráda se dívám, jaké dělá pokroky a obdivuji Vaši trpělivost....nedovedu si představit, jak bych to zvládla já. Psaní tohoto i dalších blogů je pro Vás odreagováním od každodenních starostí a stereotypu. Pište prosím dál pro nás ostatní :-) Zuzina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Zuzko, právě pro takové lidičky píšu moc ráda.

      Vymazat
  41. Marci u každého příspěvku jde zjistit IP i u anonymů :-)
    http://darkhell.mysteria.cz/forum/202-ip-u-komentare-na-blogu.html
    a tím pádem je můžeš i zakázat....
    http://jak-na-to.blogspot.cz/2008/07/ban-ip-adresy.html a budeš mí klid.....

    OdpovědětVymazat
  42. Chápu tě, že tě tito anonymové musí ubíjet, ale zkus je ignorovat. Jim jde právě o to, abychom si o nich psali a probírali je. ;-) Avšak to psaní je úžasné, úplně mě chytlo za srdce! je naprosto pravdivé a já si ho s tvým dovolením zapisuji do svého sešitu, kde mám taková určitá moudra a občas, když jsem na dně, si v nich čtu. :-)

    OdpovědětVymazat
  43. moje zkušenost je:možná by to mohl být i citát: že "nelíp ví jak vychovávat děti ti, co je ještě nemají."
    a anonymy mají asi všichni blogaři.ale asi ne tak citově bodající.je zablokuj.všimni si že IP adresa pisatele bude u několika jmen stejná.

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...