úterý 23. srpna 2011

Pozdrav z nemocnice

Moji drazí,
omlouvám se, že nepíšu.

Nemám sílu dlouho držet notebook na klíně, je mi horko, jsem strašně unavená.
Vzhledem k nějaké alergii (tipuji to na alergii na prací prášek, ve kterém tu perou ložní prádlo...) mi dávají asi 4 dny 3x denně Dithiaden, tak jsem ve stavu permanentní únavy.
O odpočinku a relaxaci se "zatím" nedá mluvit....
Noha se pomalu hojí, modřiny ustupují, už ji pokrčím v koleni, sama ji zvednu.
Samé dobré zprávy, ne? :-)

Učím se chodit s francouzskými holemi, cvičím na posteli a už jsem se 2x doplazila ven z budovy na lavičku. Nevěřili byste, jaká je to dřina. :-)
Chytají mě křeče do nemocné nohy, tak ke všem lékům a injekcím, které tu dostávám, si  beru ještě vápník a hořčík.

Chtěli mě zítra pustit z nemocnice, ale nějaká hodnota v krvi..asi QUICK ....má být přes dva...a já jsem měla tyto hodnoty:
 ...neděle 1.37, pondělí 1.5 a dnes 1.44...
Nejsem si jistá, že mě pustí, když to zase klesá.....
Uvidíme..ale asi je to takhle lepší...stejně bych DOMA nic nezvládla...

Závěrem bych chtěla poděkovat vám všem za milé komentáře, krásné a povzbuzující maily či smsky a hlavně za návštěvy....
"Díky" nemoci a pobytu v nemocnici jsem poznala další nové tváře.... Z internetových přátel se stali přátelé opravdoví....
Děkuji....KAIVO, Míšo,  Danuško, Mutile, Sašo, Michale.....jsem moc ráda, že jsem vás poznala.
JSTE báječní...nejen přes blog, ale i naživo.

Další poděkování patří mé mamince, která se vzorně stará u nás doma o svá vnoučátka ...
A nesmím zapomenout poděkovat svému bratrovi a sestřenici, kteří u mě na JEDNOTCE intenzívní péče proseděli hodiny a dělali mi společnost.

Moji milí, jsem ráda, že vás mám....
Myslím na vás, i když nemám sílu psát...

Vaše Amélie

37 komentářů:

  1. Amélko drž se, uzdravuj se a nikam nespěchej. Myslím na tebe denně.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobré zprávy super , v tomto hicu se nedivím ,že je hojení pomalé .
    držte se a myslím na vás ! Míla

    OdpovědětVymazat
  3. Amélie,děkuji za zprávy. Zdá se, že vše jde pomalu, ale jistě k lepšímu. Důležité je nespěchat domů! Protože tam to jednomu nedá a chce stále něco dělat, což není nejlepší konvalescence. No a na konec, k dobrým duším patří jen dobří přátelé!
    Těším se na další zprávy.

    OdpovědětVymazat
  4. To je moc dobře,že je ti líp (snad si můžu dovolit tykání,zdá se,že jsem o něco starší :-) ).Asi to nebyla žádná legrace,takže ani uzdravování nebude rychlé,ale hlavně že bude!Je dobře,že máš kolem sebe lidi,kteří pomůžou.Držím palce,abys byla doma co nejdřív,ale především úplně v pořádku!
    Jitka

    OdpovědětVymazat
  5. Uf to se mi ulevilo ráno jako první pustím Tvůj blog a zprávička od tebe. Jsem moc ráda, že se pomalu zotavuješ, i když ty úmorný vedra ti asi moc nepřidají. Odpočívej, rehabilituj a až to bude možné dej o sobě zase vědět. Už se těším. Monika

    OdpovědětVymazat
  6. Amélko-taky já přeju, ať se co nejdříve uzdravíš a nabereš hodně sil. Teď odpočívej, co to jde!!! Maminka je super,že to tak zvládá, no není divu, je to přece Tvoje maminka a jestli jsi po ní, tak je to taktéž lvice:) Měj se krásně (no to nevím, v nemocnici snad nemůže být krásně),myslím tím ať jsi brzo v pořádku!!! Zdraví Tě Radka (myslím na tebe)

    OdpovědětVymazat
  7. Život se někdy tak podivně semele a háže další problémy na ty, co si to vůbec nezaslouží. Milá Amélie, moc držím palce, ať jsi brzy v pořádku a mezi svými.

    OdpovědětVymazat
  8. Amelko, moc ráda slyším, že už snad bude líp. Přeju Ti brzké uzdravení, ještě víc dobrých přátel a hodně moc štěstíčka. Drž se! Tina

    OdpovědětVymazat
  9. MARCELKO, JSEM TAK RÁDA, ŽE JSI NAPSALA...
    TO JE MOC FAJN, ŽE SE HOJÍŠ, I KDYŽ TO JDE POMALU. SNAD SE TI POVEDE ODPOČÍVAT A DOSTAT SE Z TÉ ÚNAVY, I KDYŽ TO V TĚCH HNUSNÝCH VEDRECH MOC NEJDE.

    STRAŠNĚ RÁDA BYCH SE ZA TEBOU PŘIJELA PODÍVAT, ALE PRAHA JE PRO MĚ OPRAVDU NEDOSTUPNÁ. JE TO FAKT DOST DALEKO A TŘI DĚTI S SEBOU TAHAT NEMŮŽU...

    JSEM RÁDA, ŽE MÁŠ PLNO NOVÝCH PŘÁTEL, KTEŘÍ TĚ PODPORUJÍ A POZDRAVUJI MAMINKU :)

    OdpovědětVymazat
  10. Amélie jsem ráda, že jste dala o sobě vědět. V klidu nabírejte sílu, chce to čas. Přeji vám hodně síly, často na vás myslím.
    Majka

    OdpovědětVymazat
  11. Juj Amélko, co to tu čtu, ty máš takový trápení:-(. Hlavně ať je brzy lépe a pořádně se uzdravíš a dáš dohromady. Ale nikam nespěchej, dopřej tělíšku dostatečný čas na pořádnou regeneraci, i když v nemocnici je to "pruda", přeci jen je potřeba se dát dokupy a doma už to tak dobře nepůjde, povinnosti nedovolí...Drž se a přeji rychlé zdravení

    OdpovědětVymazat
  12. Amélie, držím palce ať se rychle uzdravíte! A moc mě potěšilo, že máte další přátele. Těch není nikdy dost!
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Marci,
    jsem ráda že je líp! Domů nespěchej, musíš si odpočinout. ;-) Pořád na Tebe myslím.

    OdpovědětVymazat
  14. Marci, odpočívej a hlavně nespěchej domů..tam se neuzdravíš ...sice v těch vedrech to musí být ve špitále chuťovka, ale co naděláš. Škoda, že jsem tak daleko, taky bych za tebou skákla :-). Tak že se drž a zase se brzo ozvi. Myslím na tebe a na Jeníka jak to asi zvládá denně ♥♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  15. Rádo se stalo, potěšení bylo na mé straně a doufám, že návštěvy (nejen moje) tě trochu rozptýlily.
    Hlavně se dej brzy do pucu. Myslím na tebe a držím palečky.

    OdpovědětVymazat
  16. Manželka jednou chytla alergii na blbou barvu na vlasy, a to tak, že skončila na kapačkách v nemocnici a pak z toho chytla trombózu do nohy.
    Milá Amélie, už je to na dobré cestě!!! Jen si už budeš muset dávat na sebe větší pozor! Držím všechny palce (ty ještě mám).

    OdpovědětVymazat
  17. Marcelko.drž se,mocna tebe myslím...

    OdpovědětVymazat
  18. Jsem ráda, že je Vám líp a moc přeju, abyste mohla brzy domů. I když, jak sama píšete, doma toho asi v tuhle chvíli ještě moc nevzládnete. Určitě ale i tak babička pomůže. I ona má můj obdiv, že hozena do vody je schopná se o Jeníčka starat, aniž by byla nějaká velká komplikace. Samozřejmě nejen o něj, ale i holky, ty už jsou ale přeci jen slečny a ledacos zvládnou sami.Určitě jim doma ale chybíte. Držte se a přečkejte to vedro. Linda

    OdpovědětVymazat
  19. je fajn, že je líp :-) Ono dojít v tomhle počasí někam ven je zázrak i pro zdravého člověka, natož tak pro maroda. Tak budeme držet palce, aby hodnoty šplhaly k té dvojce :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Marcelko,jsi skvělá,jen se pěkně v klidu uzdravuj a hlavně nic neuspěchej,aby se to třeba nevrátilo.Moc na tebe myslím a držím palce.Obdiv babičce,že zvládá děti....Erika

    OdpovědětVymazat
  21. No, to je pěkné nadělení :-(( Ale snad už se to bere k lepšímu... přeju, aŤ nejsou už žádné komplikace a brzy můžete domů. Je fajn, že máte bezva rodinu, že jsou vám oporou, když je člověku nejhůř...

    OdpovědětVymazat
  22. MARCELKO ZLATÁ, JSEM RÁDA, ŽE JE TI LÉPE.
    PŘEJI HODNĚ SIL A BRZKÉ UZDRAVENÍ.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  23. Ajaj:-( Držím palce, ať se všechno v dobré obrátí, ať můžeš jít domů a jsi fit. Drž se holka!

    OdpovědětVymazat
  24. no hurá :-) pomalu -ale jistě :-) drž se ...

    OdpovědětVymazat
  25. zdravím do nemocnice :) už to tu nějaký čas pročítám, držím Vám palce aby ste se zvládla co nejrychlejc uzdravit :)

    OdpovědětVymazat
  26. Marcelko, budu psát, co už tu je mockrát napsáno! Ráda čtu, že se zlepšuješ, ale nespěchej, vím, že v nemocnici to je hrůza, ale doma by si na uzdravení neměla klid! Zdravím i tvoji maminku, je zlatá!
    Myslím na tebe a moc tě zdravím!
    Helena

    OdpovědětVymazat
  27. Malá unavená květinko, už sluníčko zase svítí a co nevidět už pookřeješ:-) Objímám Tě v srdci:-)

    OdpovědětVymazat
  28. Mila Amelko, moc rada jsem si precetla, ze se pomalicku uzdravujes, vse chce svuj cas a z pomoci rodiny a pratel se ti jiste stona z klidnejsim srdcem. Odpocivej a zotavuj se, myslim na tebe a posilam moc pozdravu, Monika.

    OdpovědětVymazat
  29. Ten QUICK myslím udává hodnoty o hustotě a srážlivosti krve, asi je potřeba ho mít v normě, aby se embolie nemohla opakovat. Přeji ti, aby ses rychle uzdravovala a mohla jít brzo domů. Tvoje maminka je zlatá, že se stará o děti, holky jí určitě pomáhají. ;-)

    OdpovědětVymazat
  30. Milá Amálko. Je mi moc líto co tě postihla za nemoc.Proč zrovna Tebe? To si nezasloužíš.Ale už se objevila potěšující zpráva,že se to pomalo zlepšuje,Amálko moc se neunahluj domů ty potřebuješ naprostý klid, který doma mít nebuduš ,a o to bude léčba delší.Moc obdivuji Tvoji maminku ,že Ti tak pomáhá,ale to jsme my maminky ,já by to určitě udělala taky.Moc Ti držím palečky, aby to bylo čím dál k lepšímu.A přeji Ti hodně zdravíčka které tak moc potřebuješ.Luďka

    OdpovědětVymazat
  31. Milá Amálko. Moc Tě pozdravuji do nemocnice a řeji Ti brzské uzdraveení.Máš zlatou maminku že Ti pohlídá děti, tak nespěchej domů.Já vím,če vnemocnici dlouho to nikoho nebaví, ale Ty mysli na to že se to rádo vrací .tak ydrž až Tě vyženou.Já ti přeji,aby si bala brzy zdravá jako rybička a budu Ti drže všechny palce .Hodně štěstí.Luďka

    OdpovědětVymazat
  32. MIlá Amélko. Posílám Ti mnoho pozdravů,s přáním brzského uzdravení.Hlavně, že to vede k lepšímu.Vždyť Ty musíš byt fit, jsi ještě moc mladinká ,aby Tě zlobily takové nemoci.Máš moc hodnou maminku která se Ti stará o děti ,tak v tom směru můžeš se klidně léčit.Já Ti budu držet všechna palce,aby to vše dobře dopadlo,a já věřím ,že dopadne.Přejí Ti hodně zdravíčka.Luďka

    OdpovědětVymazat
  33. Milá Amélie,
    před časem jsem objevila Vaše stránky a musím Vám napsat , že Vás obdivuji !
    Obdivuji Vaší každodenní péči o Jeníčka , holky, domácnost,...já bych to zvládala mnohem hůř.....a ještě se zvládáte, tak krásně o svém životě s námi všemi s lehkostí mezi řádky podělit.
    Musím Vám napsat, že když Vaše příspěvky čtu , říkám si,když mám občas splín, holka co tady řešíš , vždyť tvé starosti / jsem rozvedená , 2 děti ve střídavé péči,... / jsou úplně zanedbatelné!
    Vždyť přece v životě nejdůležitější je zdraví ! A také láska ! A nesmím zapomenout na přátelé!
    A tak Vám přeji ať ani Vám žádná z těchto 3 věcí nechybí !
    Brzké uzdravení !
    Ilona

    OdpovědětVymazat
  34. Marci, je fajn, že jsi napsala. Opatruj se tam a přeji brzké uzdravení. Maminku máš opravdu neuvěřitelnou!!! Myslím na Tebe.

    OdpovědětVymazat
  35. Hlavne se setri a odpocívej kdyz más tu moznost. Uz nekolikrát jsem se pokusil sem vlozit komentár, ale nejak mne neposlouchá ani mobil net.

    OdpovědětVymazat
  36. Amelii zdraví Fukčarinka,jinak anonym.Jsem ráda,že je ti líp.Je dobře,že máš kolem sebe fajn lidi.Tak se drž a uzdravuj-dobře vím jaká je chůze s francouzskými holemi.

    OdpovědětVymazat
  37. Jejda, chvíli jsem tu nebyla a nestačím se divit čím jsi si prošla.Hlavně, že všechno dobře dopadlo a jsi už zase mezi svými a mezi námi. Opatruj se, děti Tě potřebují. Držím palce ať jsi na nohou co nejdřív.

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...