pondělí 30. prosince 2013

Na vánocích jsou nejlepší krabice a pentličky


Na vánocích jsou stejně nejlepší prázdné krabice a různobarevné pentličky...



Tedy podle Jeníčka....






A myslím, že je vidět, jak si to užívá.



Tady si pentličky schoval do čepice...


Chvíli poklepával kladívkem do všeho okolo sebe, ale pak ve hře s pentličkami pokračoval...




A už se tolik nezlobí na kočky, když mu stužky berou a hrají si s nimi.





Není nad prostou dětskou radost, radost z maličkostí.


5 komentářů:

  1. Jára je na tom podobně:-) Miluje krabice, dárkové tašky a dokonce i igelitky:-) Odmítá něco vyhodit, to tašek si schovává svoje poklady a přenáší je z místa na místo...

    OdpovědětVymazat
  2. Naše kočka by se s Jeníčkem tahala nejen o pentličky, ale o všechny krabice i těch nejmenších rozměrů kam se snaží taky vecpat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tady lze jen obdivovat, jak málo Jeníčkovi stačí. Vlastně, víc - jak pracuje fantazie. Však je známo, že malé děti si nejvíc vyhrají s vařečkou nebo lisem na česnek (neteř mé kamarádky si s lisem na česnek prý vyhrála víc než s panenkou Barbie) a Jeníček dokáže i z mála vykouzlit dobrou zábavu. Nepotřebuje dárky za tisíce, jeho fantazie dokáže kouzlit i z barevných mašlí a stužek.

    OdpovědětVymazat
  4. A co teprve bublinkovy sacek:)))
    Jenickovi to v kosili moc slusi :)
    A k tem hrackam... nedavno jsme byli na navsteve u pribuznych, co maji male deti. Mely doma silene moc hracek (podle me celkem dost drahych), se kterymi si ale deti v podstate neumely hrat, jen je mely. Byly to totiz hracky prilis konkretni. Na prvni pohled hezke, ale nepodnecujici deti k zapojeni vlastni fantazie. Podle me je tohle spatne... Ja jsem jako mala vydrzela byt cely den zavrena v pokoji s par panenkama, plysaky, vesakem na pradlo a par hadrama jako domeckem a uplne nejradeji mela Merkur po tatkovi... Dneska maji deti vybavenou kuchynku, chodici konicky a panenky, co breci, smeji se, piji... ale stejne jsou to jen veci zabirajici misto v pokoji.
    Myslim si, ze Jenicek take potrebuje zapojovat fantazii. Mnohdy je tezke hrat si s hrackou pouze tak, jak nam to predepsal vyrobce...Konkretnost to ale detem jinak nedovoli... to jsem tim chtela rict;)

    OdpovědětVymazat
  5. Je to kouzelné , zaujetí a radost z pouhýcch mašliček a krabic . Je to krásné , když jsem byl malý tak jsem se každý rok ovázal mašličkami ) na zápestí , kolem krku ) i když dáreček jsem tedy rozhodně nebyl a pokud ano tak ne v tom dobrém slova smyslu ..krásné fotografie , jde vidět jak je štastný

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...