pátek 31. prosince 2010

PF 2011

Je poslední den roku.
Co tak přát milým lidičkám, kteří tráví svůj čas na našem blogu?
Všichni si budou přát zdraví, štěstí, lásku - kolik lidí se asi tak zamýšlí nad tím, jakou hloubku ta 3 slůvka mají....

Přeji Vám štěstí - ale to hluboké, vnitřní. Štěstí, které nezávisí na vnějším okolnostech, štěstí, které není závislé na tom, zda je venku hezky nebo škaredě, ...štěstí, kterému nevadí, když mu někdo ublíží nebo ho urazí, štěstí, které není závislé na lidech...  Přeji Vám, abyste měli vždy s kým to štěstí sdílet.


Přeji Vám Lásku, ale takovou, která je trpělivá, která nikdy nezanikne, která vytrvá, takovou, která se raduje z pravdy, která má naději...a která vydrží všechna protivenství světa.


Přeji Vám poklidný dnešní den, pohodový večer, co nejméně  bolestí - fyzických i psychických... a v novém roce 2011 spoustu dnů, které budou naplněny radostí, zdravím, pohodou a klidem v duši.

Krásný vstup do nového roku....
....přeje Vaše Amelie s dětmi

12 komentářů:

  1. My totéž přejeme vám!!!! Tuška s Ninuškou

    OdpovědětVymazat
  2. Marci,co k tomu říct...přejeme Ti hodně síly a moc na Tebe a všechny Tvé blízké myslíme.Ať se Ti daří, tak jako doposud bojovat s osudem! Vím, že to není jednoduché a mnozí lidé si ani neumí představit, co Tvůj všední den obnáší.Jsi SKVĚLÁ!!!Takže všechno nej...zdraví, štěstí a lásku také v Novém roce 2011 Tobě a celé rodině za všechny z Troubska přeje Blanka

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné přání.

    Celá naše rodina přeje i vám v příštím roce jen to dobré.
    Markéta s Beatkou

    OdpovědětVymazat
  4. Napísala si to moc pekne! Prajeme vám všetkým celej rodinke to isté!
    Nika a Nikinko :)

    OdpovědětVymazat
  5. ¨Milá Amélie, život nebývá někdy snadný. Přeji ti hodně síly ale i radosti z dětí, životní rovnováhy a celé rodině pevné zdraví :o)
    Krásné dny !

    OdpovědětVymazat
  6. Děkujeme za přání...Obsah těchto tří slov přeju i tobě. A hodně hodně pokroků u Jeníka v tomto roce...A pospolitost rodiny, sestřičky v souladu a sílu vydržet věci, které bolí a proměnit to v dobré. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásně jsi to napsala, moc přeju, ať je ten nový rok pro vás všechny rokem dobrým:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Preji Vam vsem, kdo pisete, at se mame lepe, nez bude :-))))) Lucie

    OdpovědětVymazat
  9. Amélie,moc krásně napsané:-)Díky opravdu se málo kdo takhle do hloubky nad těmito slovy zamyslí....Přejeme Vám totéž,hodně pokroků u Jeníčka a hlavně klidu a pohody...:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Amélia, napísala si to veľmi krásne a aj ja Vám prajem do Nového roku všetko len to naj, ale hlavne veľa pohody, pokoja a lásky.
    My sme tiež veľmi zle znášali strieľanie petárd a malý plakal neutíšiteľne až pokiaľ susedia neminuli celú muníciu. Bohužiaľ zakázať to nikumu nemôžem a na budúci rok sa pokúsim nájsť pre nás nejaké kľudné miestečko na prežitie silvestra. :o)

    Zuana a Maťo

    OdpovědětVymazat
  11. Dnes sem nakukuji a píšu poprvé - moc krásné přání. Té lásky je potřeba nejvíc, s ní se zvládne spousta těžkých i zdánlivě neřešitelných věcí. Amelie tu vám ze srdce přeju celé rodině.

    OdpovědětVymazat
  12. I was recommended this website by my cousin. I'm not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty. You're amazing!
    Thanks!
    My web-site ... cool articles about animals

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...