čtvrtek 20. února 2014

Mazlení s Lentilkou





















7 komentářů:

  1. Je vidět, že mu mazlení, když nechce s lidmi, přeci jen schází. To je na dobré cestě. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kočka je úžasný terapeut, svým způsobem ještě lepší než pes. Přijde, když sama chce a její předení vyvolává další pocity a ozvy v těle :) Úžasné!

    OdpovědětVymazat
  3. Je na nich vidět, jak moc se mají rádi. Krásné fotky, plné lásky.

    OdpovědětVymazat
  4. Já na kočičáky nedám dopustit. Všechna zvířátka jsou dobrá, ale pro autisty jsou kočičáci jako ztvoření. Vím to z vlastní zkušenosti, naše Hepinka Petu miluje a léčí ho a on jí také má moc rád.
    Míša z Plzně

    OdpovědětVymazat
  5. Ta kočička se jmenuje Lentilka? To je perfektní :))))
    Starala jsem se rok o paní s rakovinou a té její kočky taky hrozně moc pomáhaly :-) Jinak pejskové, retrívr rodičů moc pomáhal naší ležící babičce, k nikomu se nechoval tak pozorně a trpělivě jako k ní :)))) Sedl si až k posteli a dovedl sedět jakkoli dlouho a nechat se hladit po hlavě :)))) Nikdy nezapomenu jak se babička šťastně smála, kdykoli vběhl do místnosti a i když tam něco vyváděl, když sebral boty...:-D :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Amélie, je vidět, že má Jeník dobré srdce! Zvířátka by nešla k někomu, kdo je ve skutečnosti zlý, takový člověk se na ně může přetvařovat jak chce, ale zvířátka se ho bojí, utíkají od něj, nenechají se pohladit, psi většinou hystericky štěkají, i když dotyčného znají roky, vím o čem mluvím, měli jsme takovou sousedku na chalupě, tvářila se jako hodná stařenka a všichni psi, naši i co byli u nás třeba na návštěvě, ji nemohli ani vystát. A její syn, který byl celkem problematický alkoholik, ale v jádru asi dobrý, byl u těch samých psů oblíbený... Takže i když má Jeník svoje "divné" chování, je divoký a někdy působí i zlým dojmem, ve skutečnosti musí být dobrý, protože ty zvířátka jsou opravdu dobrý indikátor!!! Ale to Vy určitě dobře víte!!! Posílám pozdravy z Brna. Zuzka

    OdpovědětVymazat
  7. Domácí felinoterapie v praxi :).
    Nádherné. Přeji co nejvíc takových pohodových chvil.
    Jasimonka

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...