neděle 6. ledna 2013

Beze slov




Autismus v obrazech....


















14 komentářů:

  1. Musí to být těžké -když ho to takhle chytne :( Neumím si představit co bych dělala ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většinou je nejlepší nedělat NIC, ignorovat ho, odejít, nevšímat si ho... (přitom dbát na to, aby sobě a okolí neublížil), většinou ho to přejde samo. Utěšit se nenechá.

      Vymazat
    2. To je fakt spatne, Mathisko sa vacsinou necha utesit, postupne sa naucil sa ukludnit ked si ho zoberiem a vysvetlim mu(zvycajne veci ktore uz dobre pozna) co sa deje a za minutu je klud, horsie to je ked ho na ruky nemozem zobrat, napriklad na ulici ked on je v kociku a Robin ide vedla mna, alebo na ihrisku na preliezacke, kde potrebujem obe ruky pre Robina. Tiez sa da tazko utesit ked nastane nejaka nova situacia ktorej nerozumie.

      Vymazat
  2. Já vám tak rozumím... jj tohle známe... pak si ještě Zitule začne kousat ruce...

    pevné nervy, někdy je to hrůza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kousání ruky tak nějak patří k Jeníkovi...to už beru (snad) jako "normu". Držím vám palce.

      Vymazat
  3. Musíte to mať obaja veľmi ťažké - pre Jeníka je náš svet naše pravidlá čo sa smie a čo nesmie veľmi ťažké - je to veľmi pekný chlapček a pre Vás ako matku to že človek mu nedokáže pomôcť aj keby sa sebeviac snažil o to viac ťažšie - u mňa ste veľmi obetavá mama myslím, že každé dieťa by si prialo takú mamu ale asi väčšina z nás mám určite taká je. Tak veľmi by som Vás chcela aspoň rozveseliť máte toho na svojich bedrách nadelené dosť ale zvládate to bravúrne. Hoci sú to len slová a človek často na druhej strane nevie s kým má čo dočinenia prajem Vám úprimne z celého srdca vo Vašom terajšom aj budúcom živote len to najlepšie lebo Vy si to naozaj zaslúžite. Miriam

    OdpovědětVymazat
  4. Ta bezradnost, když ho to chytne. Je mi vás oba líto.

    OdpovědětVymazat
  5. Jako bych viděla našeho Kubíka před zhruba 2 roky,nyní je to mnohem lepší,vděčíme za ten pokrok spec.MŠ.Měli jsme štěstí na úžasné učitelky.Dnes stačí říci-"Pravidla jsou pravidla,to se nedělá."Takhle to nastavili ve školce a Kuba to po nějaké době začal respektovat.Držím palce,ať je časem lépe,určitě se to zlepší,Jenda je ŠIKULA!!!Jarka a Kuba

    OdpovědětVymazat
  6. Přemýšlím, jaká první slova napsat v tomhle novém roce...a napadá mě jen jediné - moc Tě obdivuju, Ami. Jsi skvělá a svým blogem tolik pomáháš! Fandím ti a přeju do nového roku jen to nejlepší.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  7. Jeník by potřeboval pravidelnou docházku do školky.Vím,že je to těžké,ale moc by to pomohlo celé rodině a hlaně tobě Marci.Myslím si,že by potřeboval i jiné autority než jen maminku.Moooooc držím palce a pevné nervy.

    OdpovědětVymazat
  8. Amelie,
    díky Tobě, mám poupravený názor (mimo jiné), o tom co je to trpělivost!

    OdpovědětVymazat
  9. To nepotřebuje slova. Musí to být hrozné a zárven ale krásné, když se něco povede, vidíš pokrok. Přeju hodně síly a energie!

    OdpovědětVymazat
  10. To opravdu nepotřebuje slova. Vidím, že jste měli veselo

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...