neděle 20. ledna 2013

"Ona" mi žere pentličku



Jenda občas někde zapomene svoje POKLADY.


Miluje všelijaké stužky, gumičky, pentličky, tkaničky ap.


Jenže to kocour také.



Pokud Matýsek objeví Jendovu pentličku, nastává nepředstavitelný řev.



Byla jsem v kuchyni a slyšela jsem Jendu řvát.



Úplně jsem se lekla, co se stalo....


Pro nás maličkost, pro Jendu tragédie.


Pentličku jsem kocourkovi sebrala a Jenda škytal ještě půl hodiny potom.








9 komentářů:

  1. Dívat se na svět jejich očima vždycky ten v našich očích zbytečný pláč vysvětlí, ale někdy je to težké. U Vás ještě těžší ... Nakonec ale úsměvný report:) Hezký večer od Iri.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, sleduji Váš blog dlouho a velice Vás obdivuji. Stále přemýšlím nad Vaší poznámkou - dole pod diskusí - nemohu uvěřit, že je někdo tak hloupý a zřejmě se tím baví.Chápu, že to nelze přejít a mrzí Vás takovéto komentáře, ale tito lidé Vám nesahají ani " po paty ". Přeji Vám hodně síly a hlavně pohodu - jste úžasná. Jarka

    OdpovědětVymazat
  3. Vybavila jsem si pohádku,o tom,jak byl jeden chlapeček,který si hrál u lesa a ostatní dospělí sušili seno,volal vlk,vlk,lidé se seběhli a zjistili,že žádný vlk tam není,to se opakovalo ještě několikrát,pak skutečně vlk přišel a chlapce sežral,neboť na jeho volání o pomoc nikdo nereagoval.Bajky jsou úžasné a moudré.Jenda takto reaguje často?A jak se mu daří socializovat ve školce ?A toto byl planý poplach,nebo se nic nestalo ?

    OdpovědětVymazat
  4. Nojo, kočka je kočka! Nedávno jsem byla svědkem, že schvátila ptáčka, jakéhosi kosíka - vytratila se tiše jak smrad, za rohem zpíval kosík, moc krásně, a najednou ticho a kočka si to šine s ptákem v tlamce. Řvala jsem na ni jak tur, aby ho pustila, ale ani prd, jen zrychlila krok a vyběhla na půdu. Smrt v přímém přenosu, to vážně nemusím. Já vím, je to dravec a je to v kočičí přirozenosti, ale vidět to nemusím.
    Mašlička je proti tomu perlička.
    Ale zase v tvé situaci je uchvácená mašlička taky hrozbou... Ještěže všechno dobře dopadlo.
    (Krásnej kocourek!)

    OdpovědětVymazat
  5. Já vím, že to je těžké, ale Jenda nechodí do školky, nenaučil se dělit o hračky a kotě ho to vlastně přirozenou cestou učí, takže je to v pořádku, Jeník se díky němu naučí, že holt přibyl do rodiny další člen a také si chce hrát s "hračkami". Ale chápu, kdo by měl nervy na hodinový řev. Také jsme to zažívali, naštěstí už je to mnohonásobně lepší i díky právě školce. Přeji pevné nervy, kotě je ovšem opravdu nádherné, úplně se rozplývám nad fotkami. To bude šik kocour, až vyroste a ještě i Jeník bude rád, že ho máte. Chce to jen čas a budou se navzájem respektovat.
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chodí do školky na dvě hodiny dvakrát týdně a myslím, že doma mezi dvěma sourozenci se musí pořád o něco dělit:-P

      Vymazat
  6. Onehdy jsem seděl u stolu, a dosti dlouho jsem si hrál s tkaničkou. Nedivím se tedy, že mu vadilo, jak jí kotě ukradlo.
    Jinak korela od souseda má taky ráda pentličky, barevné papírky atd. To ale bokem. Já jsem jako kluk měl rád žlutou barvu, hrozně. Vše žluté byo mé a dokázal jsem ty věci i hypnotizovat.

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...