čtvrtek 10. listopadu 2011

Pokračování pondělního výletu


 Můj pondělní výlet spojený s procházkou lesem trval asi hodinu a čtvrt....


 ... udělala jsem aspoň 300 fotek...


 Někdo by řekl, že jsem maniak... :-)


 Asi ano...
 Když se to týká focení, tak určitě....



 Ale copak to šlo nevyfotit takovou nádheru?




 Nešlo...




 Po dlouhé době sama na procházce....
 Nemusela jsem hlídat děti, poslouchat ječícího Jeníka, ale mohla jsem si užívat ticho a krásu okolní přírody.


 ...a to není konec ...zítra bude další pokračování....
Snad jsem vás ještě neodradila...



 Kéž vám také svítí sluníčko v duši...



  Kéž je vaše duše čistá a průzračná...


NE jako duše toho ANONYMA, který nemá nic jiného na práci než urážet matku handicapovaného dítěte...
Brát si do "úst" postižené dítě je snad to nejhorší, co může člověk udělat....

Občas zapomínám, jak umí být lidé zlí  a bezcitní....

18 komentářů:

  1. Tak doufám, že sis ten "svůj" výlet náležitě užila. A co se týče těch ošklivých příspěvků, které ti nějaký ubohý anonym píše, já vím, bolí to, ale říkej si, že blbej je on a aby na něj někdy taky neplatilo to známé, že s čím kdo zachází, tím schází. Aby nelitoval, ale to bude pozdě. Nic zlého nepřeji, ale věřím na Boží mlýny.

    OdpovědětVymazat
  2. Amelko bojím se že ten nanonym přišel preze mě a muj blog:( i já mám nějakého stíhacího chudáčka a co jsme zatím zjistila chodí z Prahy přesnou IP si nedovolím napsat,ale pokud je to ten samý,je to bohužel spojeno s mou osobou:(Jestli je to "ten muj" moc me mrzí že tě obtěžuje a bojím se ,že bude obtěžovat i další ale podle traficlive odchází přes muj blog na vaše všech ,které mám v pravém sloupku.I mě zanechává vzkazy(viz. převážně neškodná)Omlouvám se i když vím, že to asi moc neuleví

    OdpovědětVymazat
  3. SIDHE, neomlouvej se. Nemáš zač. Nevím, odkud ten anonym píše. Omlouvat by se měl on, že znepříjemňuje život rodinám s postiženými dětmi. Jeho psaní je opravdu nechutné.

    OdpovědětVymazat
  4. fotečky jsou nadherné naplněné takovou nějakou silou a bázní a pokorou:) libí se mi moc:) ráda u tebe čerpám energii.)

    OdpovědětVymazat
  5. I to ticho, z fotografií, je slyšet! A plně souhlasím s Ježurkou, že na toho velice ubohého pisatele (ubohého, protože jinak by to nebyl anonym) jednou dojde!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Marcelko, každý občas potřebuje slyšet ticho a vidět něco takového, co si vyfotila, ty dvojnásob! Zasloužíš si to, jako nikdo jiný!
    K anononymu se vyjadřovat nebudu, někdo takový za to přece nestojí.
    Přeji ti klidný večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Opět krásné fotky! Taky mám ráda ticho v lese,sluníčko prosvítající přes stromy,barvy podzimu...
    No a ten "chudák",co se nestydí ti kazit náladu,co k tomu dodat? Radši nic.Vím,že to zabolí,ale určitě je nás mnohem,mnohem víc těch,co ti přejí jen to nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  8. Lidi,kteří se chovají zle,jsou ve skutečnosti jen hrozně osamělí, nejistí a nešťastní... Nejlíp udeláš, když si nic z toho, co ti píšou, nebudeš brát osobně...

    OdpovědětVymazat
  9. Jasný souhlas s Phoenix-em co píše přede mnou!
    Jinak fotky máš opět náááádherné, tak se zbytečně netrap kvůli jednomu negativnímu ťulpasovi!

    OdpovědětVymazat
  10. Nejsem vubec nejista, osamela ani nestastna,ba naopak, ale jen jsem ti chtela napsat, ze fakt nechapu proc si neustale stezujes, mas super dcery, kluk je jakztakz v pohode, maminka je super a kdykoliv k dipozici, manzela neznam, jen ty ho neustale verejne pranyrujes. Nedivam se na to jen z tveho pohledu, protoze na me pusobis jako rozmazleny decko, ktery si se svym zivotem nevi rady. A ted me muzes klidne pranyrovat a rikat, ze anonym je zly. Mne to fakt nevadi, ale nechci byt jedna z tech, co ti lezou nekam a mysli si pravy opak. Nektere prispevky na tvuj blog jsou pravdu na vlezmidopr...

    OdpovědětVymazat
  11. Ten počet těch fotek ti docela věřím, ale je ještě něco krásnějšího než západ slunce fotografovat. Ve dvou, ruku v ruce, na tu krásu hledět a nechát se tím okamžikem okouzlit... a pak si člověk nevzpomeně ani na foťák.

    OdpovědětVymazat
  12. Amélie, prosím, zamkněte zase blog pro anonymní přispěvatele. Nemá smysl, aby tady hlupáci kazili vzduch. Markéta K.

    OdpovědětVymazat
  13. Páni co to čtu na procházce sama, no jo a parádní fotky.A taky čtu anonyma, no jo píše.....a tak se na něj vyprdni Amelie a krásný fotky máš, ten západ bezvadnej....Fukčarinka

    OdpovědětVymazat
  14. Amelie, moc krásné fotky...je super dostat se do přírody a moci dělat fotky...občas jsem taky maniak :-). Myslím, že to souvisí s tím, že si člověk uvědomuje jak je ten život krásný a jak rychle letí...dřív jsem tenhle pocit nemívala , ale určitě souvisí s věkem a možná dětmi :-). Přeji mnoho krásných výletů a žádné hloupé anonymy!

    OdpovědětVymazat
  15. Uzasne fotky. Na zapad slunce bych mohl koukat porad, to se snad nikdy neokouka... at uz je v prirode nebo na sidlisti, vzdycky ma svoje kouzlo :-)
    A na anonyma kaslat, urcite nejaky ubozak, co nedokaze nic vic nez otravovat...

    OdpovědětVymazat
  16. fotky jsou super.. já na takových procházkách vypínám a čistím hlavu.. jen houšť :)

    OdpovědětVymazat
  17. Na Anonyma kašli, nenech si kazit náladu. Kdo nezažije život s človíčkem, který je jiný, nepochopí.

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...