čtvrtek 7. března 2013

Domečky podle předlohy




 Domečky podle předlohy Jeníčka nebaví.


Neumím mu vysvětlit, aby to stavěl podle předlohy přímo na stůl.


Aby měl předlohu před sebou a stavěl to rovnou na ubrus.
Aby se na předlohu jen díval.


Nevadí. Jsem ráda, že to aspoň přiloží podle správného tvaru na papír.



Dvakrát se spletl, ale jinak se mu to povedlo moc hezky.



Sice se mu nechtělo pracovat a pár kostek skončilo i na zemi, ale každý zvládnutý úkol se počítá.















9 komentářů:

  1. Kouká na to učení jako správný školák :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Krasna hracka,to by som mohla vyrobit detom, ja som kupila schody v domneni ze to je nieco podobne.
    Zuzana

    OdpovědětVymazat
  3. Vypada to ze se mu do toho moc nechtelo ale hlavni je ze se snazi ,ne nadarmo se rika uceni -muceni.

    OdpovědětVymazat
  4. Koukám Jeníček se hrozně vytáhl a má krásné lesklé a husté vlásky, ten náš má takové nic na hlavě. Marci přeju ti krásný den. Byli jste letos na zápisu, nebo jdete až příští rok? My jsme letos byli a vzali nás na základní školu hned u nás přes ulici na výpočetku, ale bohužel nastupujeme do zvláštní školy, tedy dnes správně řečeno základní škola praktická. Hodlám o tom napsat na blog, ale problém je, že o tom tak otevřeně bez bulení asi nedokážu napsat. Malému jak chodí na psychiatrii a psychologii kvůli ADHD a LMD mu diagnostikovali slabou mentální retardaci mozečku, takže prostě pro mně nepředstavitelná věc. Máme to zjištěné prý těžkým dlouhým vyvolávaným porodem a dva dny bez plodovky. Psychološka mi řekla, že je to na žalobu ale už si na gyndě nic nevemu, pro mě je te%d směrodatné jedna věc, aby synek byl zdravý a štastný klučina. Všechno ostatní vem už čert. Teď se nám hodně vysvětluje ty vybuchy hněvu, pláče, nepohcopení školky a jiné věci. Pro mně je to stejně nejužasnější kluk, jako pro tebe Jeníček. Však víš o čem mluvím. Pá Dája.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to mě moc mrzí, ale přesně jak píšeš: je dokonalý - pro Tebe´jako pro matku určitě. Zvládneš to, neboj. Kdybys potřebovala radu nebo si jen tak popovídat, tak klidně napiš mailík.

      Vymazat
  5. Hmm.. ten vyrástol :) Myslím, že pre to ten domček stavia na ležato, lebo aj ten papier je tak položený. Možno že keby si ten papier nadvihla zvislo alebo oprela niečím, aj Jeníček by domček postavil tak, ako má :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měl být naležato, jen na stůl, nikoliv na papír, ale nevadí:-)

      Vymazat
  6. Dobrý den, právě jsem narazila na tento váš příspěvek (pracuji ve spec. škole a pátrám po nápadech - občas nakouknu i k vám). Nejspíš už s touto hračkou vůbec nepracujete, ale přece: napadlo mě dát Jeníkovi k dispozici ještě jeden prázdný papír (stejně velký), třeba ještě udělat kolem obou nějaký rámeček, aby vyniklo, že jsou stejné. Možná by potom byl ochotný skládat na ten volný. Mějte se hezky a přeji hodně sil. Lucie, Jablonec

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...