sobota 29. září 2012

Spojovačky na iPadu


Před pár dny jsem stáhla Jendovi spojovačky.


Papírové dělat nechce, ale ty na iPadu zvládá dokonale.


Občas sice moc pospíchá a nedívá se, kam vede prstík....


...ale s malou nápovědou zvládá všechno.




Některé jsou lehčí, jiné těžší....




...ale Jendovi je to jedno.



Spojovačky měly velký úspěch.








Až budu mít nabíječku k iPadu, tak vám napíšu i název aplikací, teď to nejde.
Už se nám zničily dvě nabíječky.




A to máme iPad teprve tři měsíce.
Nemyslím si, že by s ním někdo dělal něco nevhodného.
Hlídám to, aby se s iPadem i s nabíječkou zacházelo slušně.... a přesto to nestačí....




16 komentářů:

  1. Marcí, my už máme iPad "objednaný" u bráchy, zaúkolovala jsem ho, dala peníze, takže na vánoce ho ježuch donese i k nám, Lukáš se zblázní radostí:-D. Zatím na dědečkově hraje akorát šmoulíky, kdy pěstuje zeleninu, míchá lektvary, peče dortíky,...ale už se těším, až k tobě budu chodit pro inspiraci na tyhle různý aplikace:-). Jeník je šikula, čísla spojuje krásně:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jendu Šmoulíci moc baví, je to jedna z nejoblíbenějších her. Děda je dobrej, když má iPad:-)

      Vymazat
    2. Nj, tak on děda ještě nemá ani šedesát (je to kluků děda, můj taťka:-)), takže je ještě technicky poměrně informovaný a zajímá se:-)

      Vymazat
  2. Paráda! Jeník je šikula. U nás spojovačky také letí. Ty na počítači rovněž parádně, ty na papíře se skřípěním zubů :-).Tak to je asi stejné jako u vás. Zajímavé je, že na papíře je to strašně těžký úkol, který plní hrooozně nerad, ale na počítači je ta samá doplňovačka hra, kterou hraje dobrovolně a sám od sebe :-).

    OdpovědětVymazat

  3. Amelie, prosím jaký typ iPadu máte? jak velkou má pamět?Uvažujeme vzít nějaký na splátky pro našeho Kubu, v pátek nám konečně psychiatrička potvrdila, že má atypický autismus:-(( Zatím se s tím vyrovnáváme, já nahlas a manžel to dusí v sobě, nechce se se mnou o tom vůbec bavit!!!!!!!!!!!!!Já jen děkuju za to, že si najdete čas a píšete tento blog, bez něj bych byla v koncích

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Apple iPad 2 wifi 64 GB Black.
      Pamatuji se na začátky, kdy mi bylo sděleno, že Jenda má autismu. Nebyla jsem na to připravená, nic jsem o autismu nevěděla, byl to ŠOK. Manžel o autismu mluvit nechce. Zpočátku říkal, že z Jendy dělám "dementa"...Nevím doteď, zda přijal diagnózu, nechce o tom mluvit. Kdybyste něco potřebovali, klidně napište maila.

      Vymazat
    2. koukám, že jste odepisovala o půl 2 ráno,já jsem si ted teprve sedla,musela jsem poklidit po náročném dni, doma máme neustále bordel jak po výbuchu atomovky:-)Jinak podobnou větu taky manžel pronesl - všichni z něj děláte jen dementa, já si věřím, čemu chci..včera jsem od něj chtěla jen nahlas slyšet, co mu jde v hlavě, ať to poví nahlas, že se mu uleví, začal brečet a neřekl nic..bude to těžký, když si to uzavře v sobě. Ono to celý bude strašně těžký a nikdy to neskončí. V životě mě nenapadlo, že se tohle může přihodit, stále mám v hlavě otázku "proč?", xkrát za den brečím ze zoufalství, ale největší prioritou pro mě je pomáhat Kubovi co nejvíc, být trpělivá a milující máma:-))

      Vymazat
    3. kackojilkova, já si na ten čas přesně pamatuji. Brečela jsem snad 14 dní v kuse, jen před holkama ne. Čím více jsem chtěla, aby o tom manžel mluvil, tím horší to bylo. NIKDO o tom nemluví, ani babičky ap.

      Mluvte (pište si) s matkami dětí s PAS a nechte manžela, až bude chtít sám. Musí to v sobě nejprve zpracovat. Milá kackojilkova, autismus sám o sobě není tragédie. Ano, není to procházka růžovou zahradou, je to náročné - den za dnem, hodinu za hodinou, ale má to i svou pozitivní, obohacující stránku. Díky autismu jsem začala psát blog, pochopila jsem manželovo chování, dovedu se vcítit do své dcery s AS, mám mnoho přátel s AS, ale i z lidí, kteří nemají s PAS nic společného. Je to těžké, ale dá se s tím žít. Utěšuji se, že jsou na tom lidé mnohem hůř.
      Jsem tu pro vás KDYKOLIV vám bude smutno, kdykoliv budete něco potřebovat, třeba si "jen" povídat po mailu...Zvládnete to. Na otázku PROČ časem též naleznete odpověď, nebude to hned, ale jednou tu odpověď dostanete - v hloubi svého milujícího srdce.
      Klidně půjčím i pomůcky. Držte se. M

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Mě asi taky, ještě jsem to nezkusila. Jenda mě k tomu nepustil.

      Vymazat
  5. Amelie, děkuju za možnost si s vámi psát, určitě toho využiju a zkontaktuju vás přes email:-) Dnes se mi dostal do rukou leták Electroworldu a mají tam iPad2 16GB za necelých 10tis (pokud by nám ho dali na splátky, má vůbec cenu ho brát?? bude nám stačit taková pamět? viz psala jste, že vy máte 64GB

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, kdykoliv mi napište. Na tuhle otázku neumím odpovědět, technika není moje silná stránka. Jenda má zaplněno 14 GB a aplikací má dost, teoreticky to stačí, ale raději bych se zeptala nějakého odborníka. (Asi by bylo lepší alespoň 32 GB)

      Vymazat
  6. Hi thеre, yes this pіеce of writing is trulу pleasant anԁ I have
    leaгned lοt of thingѕ from it rеgаrding blogging.
    thanks.
    Check out my page :: sellbrokeniphones.us

    OdpovědětVymazat
  7. Můžu poprosit o název aplikace? Chtěla jsem si to najít, ale jsem analfabet-nepodařilo se :(. Děkuji

    OdpovědětVymazat
  8. Díky a dobrou, myslim,že jsi ze zkratky poznala, kerá já su :). MarStar

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...