neděle 18. listopadu 2012

Ukázka Jendovy práce



Když se Jenda soustředí, tak to vypadá docela slušně.





I ten úchop tužky občas jde...





Myslím, že se mu to moc povedlo.











8 komentářů:

  1. Amélko povedlo se mu to opravdu skvěle a ta chlebová strašidýlka jsou úžasná i mě by chutnala :o)Přeji Krásný zbytek dne a měj se krásně.Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martio, i mně chutná víc, když mi to někdo nachystá:-)

      Vymazat
  2. Nahodou, Jenik drzi tuzku lip nez ja, ja mam palec uplne vepredu :-)). Zkousela jsem se to preucit a uz je to asi marny, pri spravnem drzeni napisu citelne tak tri pismena a to jeste pomalu. Vlastne ani nevim, proc se s drzenim tuzky dela takova veda, me to nijak zvlast neomezuje. (Tedy pokud nepisu extremne dlouho a bez prestavky, to pak poradne boli, ale to je asi celkem normalni). Misa J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I Jenda dává palec dopředu, ale občas se mu povede držet tužku správně. Eliška chodila i na kurs grafomotoriky a stejně drží tužku špatně.

      Vymazat
  3. je šikulka :) jde mu to opravdu dobře :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jenda pracujem moc pekne, Mathisko u tychto uloh neda ani rovnu ciaru, dostali sme ukoly a nerobime ich, podla mna na to este nema, som rada ze zacal aspon kreslit, kupila som mojim chlapcom tabulu na kreslenie a ta ich zatial bavi oboch.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, ale to jsou měsíce a měsíce tvrdé dřiny. Matisko je malý, taky se vypracuje, neboj. U našich dětí není NIC ZADARMO. A Jenda má taky období, kdy pracuje hezky a kdy nechce a fláká to.

      Vymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...