středa 14. listopadu 2012

Mazlíček nejen pro holky




Eliška má od včerejška teplotu kolem 38,7.


Tak mi k jednomu marodovi přibyl druhý.


Kromě bolestí hlavy a v krku je snad nic netrápí.


S Jendou jsem byla ráno dvě hodiny ve školce.


Nechce tam jezdit, ale ty dvě hodiny "přežije".



Naše kočička bude asi pěkně umazlená.








Vyloženě si to mazlení a tulení užívá.





20 komentářů:

  1. Kočička je nádherná! :-) Jak je stará? Věřím, že bude Elišce i dobrou kamarádkou. Sama mám dvě kočičky od svých 8 let a miluji je nade vše, jsou pro mě strašně důležité, byly ve všech těžkých chvílích se mnou, můžu jim cokoliv říct... Kočky jsou dokonalá stvoření... Veronika

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Ne každé mimino je tulící. Eliška s Jendou nebyli.

      Vymazat
    2. Myslím standardní mimino..u nás je mazlící i autík, ale tos viděla ;)

      Vymazat
  3. To jsem potěšena, že se Jájinka u vás zabydlela a ráda se mazlí. Kočky mám ráda a věřím, že mají zvláštní schopnosti. Jsou lidé, ke kterým nejdou nebo si na ně musí dlouho zvykat. Já jsem asi "kočičák", i cizí kočku si mohu pochovat a pohladit i když (podle majitelky) si to nemůže dovolit skoro nikdo. Budu se těšit na další zprávy a fotografie. Hezký zbytek dne. Zuzana

    OdpovědětVymazat
  4. Kotě je roztomilé a myslím, že i vnese víc pohody a klidu do vaší rodiny.
    A vidím, Eliška má krásné vlasy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má nádherné vlasy. Často jí to říkám a vlasy jí tiše závidím. Jí se nelíbí a chtěla by je "rovnat" nějakou "žehličkou" na vlasy.".

      Vymazat
  5. Prošla jsem i předešlé kočičí články a musím říct, že je Jájina hrozně moc roztomilá. Je to maličký mazlík a určitě je u vás náramně spokojená. Jsem zvědavá, jak se budou snášet s pejskem, ale o žádných karambolech se nezmiňuješ, tak jsou snad kamarádi.

    OdpovědětVymazat
  6. Kočička je opravdu překrásná.Miluji kočičky,sama jsem jednu měla 13 let.Je to tvor velice empatický a uklidňující.My si bohužel nemůžeme žádné zvířátko pořídit, má dcera - atypická autistka - je nemá ráda.Před psy s křikem utíká a leze na plot, kočičky zahání a raduje se, když utečou.Já jsem pak vždy zklamaná, protože jsem citově vyprahlá (máme s dcerou jen jedna druhou - ona byla "chovací" typ, ale jinak je citově chladná). Přeji hodně radosti! Jarmila

    OdpovědětVymazat
  7. Amélko,Jája je krásná čičina :-).
    Fotka Eli a Jeníka mě nadchla :-) .

    OdpovědětVymazat
  8. Z těch tvých foteček čiší najednou taková pohoda a klid. A i Jeníka koťátko zaujalo. Je vidět jak sleduje holky jak se k němu chovají.
    A Amálko pořiďte si kartáč ,ať si koťátko zvyká odmalička na česání.Ať z něj nemáte později dredaře.:-)
    Pěkný a umazlený den,Eva.

    OdpovědětVymazat
  9. krásná je a eliška jak je vidět je štastná.naše dítě ted taky leželo s teplotou .od soboty,asi řádí vir.nebo eliška že by i štěstím?

    OdpovědětVymazat
  10. Kočička je úžasná, ještě jsem snad neviděla takouvou mazlící číču. Myslím, že dětem bude dobrým terapeutickým zvířátkem :).

    OdpovědětVymazat
  11. To teda asi umazlená brzy bude, podle fotek =D Moc pěkná je, rozkošná. To ta naše se pochovat nedá. A mazlit se s ní mužeš, jen když ona chce =D jinak je zle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu je nádherná, hebounká, mazlivá. Kontakt si sama vynucuje:-)

      Vymazat
  12. Marci, hodně dlouhou dobu jsem tu nebyla na návštěvě, v podstatě jsem nebyla na mnoha blozích. Ted' jsem si s velikou radostí a zájmem prohlédla "kočičí kapitoly". Myslím si, že Jeníčkovi i holkám prospěje kontakt s mazlivým kotětem. Kočička je to krásná a já přeju, aby se u vás zabydlela, dělala radost vám všem doma. Jeníčkovi přeju, aby zvládal školku a holkám, aby bylo co nejdříve lépe. Ono to pitomé počasí ted' přináší nemoci. Držím palce.

    OdpovědětVymazat
  13. Moc gratuluju k tak krásnému přírustku do rodiny :)

    Kočky mám moc ráda.

    No těším se na další fotky :)

    Lucka

    OdpovědětVymazat
  14. Opravdu krásné kotě. Buď ráda, že je mazel, my jsme měli doma pár týdnů maličké koťátko, dceřina kamarádka ho zachránila, tak jsme ho chtěli nejdřív trošku vypiplat než půjde k babičce se zahradou a byl to neskutečný grázlík, drápal a všude vlezl.

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...