čtvrtek 1. listopadu 2012

Posloupnost



V posledních dnech (měsících, letech?)  jsem pořád v jednom kole...


Kromě  úkolů s Jendou...


...a jeho kurýrování, pořád má kašel a rýmu...


...jsem musela zvládnout očkování s holkama...


A teď s napětím očekávám bráchu, který přijede pohlídat Jendu, abych mohla jet do školy na třídní schůzky.


Posloupnosti Jendovi moc nejdou, ale s mojí pomocí to zvládl bez vztekání.



Králíci se mu nelíbili, tak u toho dělal scény...


Zpočátku mu to asi přišlo příliš těžké a nepřehledné.


...ale i to nakonec dodělal.


Trošku jsem mu radila, sám by na to nepřišel...



Ale je to šikovný kluk a ví, že úkol musí dokončit.




Mějte se krásně a užívejte si krásně zbarveného podzimu.


Mám vás ráda.


13 komentářů:

  1. Díky - také mám ráda Tebe a Tvém blízké - i když se osobně neznáme. Držím palce a hodně na vás myslím. ahoj Zuzana

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Amélko, teď jsem měla u Vás absenci v psaní komentářů, ale chodím k Vám pořád, i když někdy opravdu ve spěchu. Sleduji Váš životní příběh s velikým respektem a obdivem, tak vím, že třeba teď možná od někoho potřebujete slyšet,že jste neskutečně silná osobnost, která si zaslouží náš obdiv. Můj minimálně v tom, jak jste důsledná a vytrvalá ve svém boji s překážkami. Jeník i obě děvčata by nebyli tam, kde dneska jsou. Jendovo pokroky jsou výsledkem Vaší práce a tak Vám moc držím palce, ať se daří. Mějte se krásně, HanaL.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Dnes je mi hezky na duši. Holky jsou ve škole vždy chváleny - minimálně za dobré chování svědomitou práci, ale většinou i za prospěch.

      Vymazat
  3. Marci, zkus koupit aloe vera (nevim teda ted v jake presne forme, ale to by ti rekli napriklad ve zdravotece, nebo jestli mate u vas nekde pobliz prodejnu s konopim, tak je maji taky, ja bych asi zkusila sprej prvni pomoci). Tahle rostlinka dokaze lecit nebo pomoct lecit strasnou spoustu veci, mam to vyzkousene. Neni tedy uplne nejlevnejsi (i kdyz v lekarne casto zaplatis mnohem vic a kolikrat-aspon dle mych zkusenosti- uplne zbytecne), ale treba ten sprej vydrzi klidne cely rok a pouziva se mimo jine na odreniny, nachlazeni, astma (to samozrejme nevyleci, ale pry dost pomaha) spaleniny a podobne a prakticky vubec nepali (tohle a nachlazeni uz mam na sobe vyzkousene). Do nekolika malo dnu by mel zabrat. I kdyz do Jenika neco dostat je asi celkem boj. Misa J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, pozeptám se v lékárně.

      Vymazat
    2. Marci, v lekarne to bude velice pravdepodobne zbytecne drahe a mozna i mala koncentrace- aby to melo efekt, je potreba alespon tusim 25% aloe, ale prodava se i cca 99%. Zkus to na internetu anebo v te zdravotece- tohle je kvalitni firma http://www.lr-czech.com/, ale jsou samozrejme i jine, urcite podobne kvalitni. Na techto strankach to musis kupovat pres distributora (mimochodem, kdyby sis chtela privydelat a bejt lr partner, nezabira to prakticky zadny cas- ja sama to mozna zkusim, uvazuju o tom, az vyzkousim vice veci a overim to na vlastni kuzi). Da se od nich koupit i normalne na internetu, ale ne legalne, jen na cerno (nesmi mit reklamu a vystavovat), takze nevim, jestli bych tomu verila, ze to neni nejaky padelek. Zkus a uvidis, pry snad vsichni co to zkusili, tak fakt maji ty nejlepsi zkusenosti. I primari v Brne o tom uz vedi :-). Zatim muzu rict ze opravdu nekecaji, ale pokud chces, dohledas si vic, ja jsem si vyslechla dvouhodinovou prednasku o tehle rostline :-).

      Vymazat
  4. Jak je vidět, s tvojí trpělivostí "posloupně" zvládáte s Jendou vše:-D

    OdpovědětVymazat
  5. Ty se taky měj krásně, a ať Ti všechno dopadne tak, jak si přeješ. Jak už jsem tu jednoou psal, Jenda je krásný a šikovný kluk, a určitě to s ním bude jenom lepší.

    OdpovědětVymazat
  6. Nevím jestli Ti to Vendy posílala, ale já od ní nedávno nae-mail dostala ty triky s cibulí, to bych docela vyzkoušela, jestli to skutečně proti těm bacilům funguje. Jinak přeji mnoho zdravíčka a trpělivosti!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šťávou z cibule jsem kdysi léčila Šárku, ale Jenda by to nepolkl.

      Vymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...